Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

U nedjelju prije podne vozimo sharka i yamahu na testiranje, brzine i potrosnje...tko je za kakvu opkladicu neka se javi na pp  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Haha, volim ove igre, no budući da sam ''prisluhnio'' podatke, nesmijem se kladiti  :headbang:

maverick

Kolege koje posjeduju mercury i druge slične renomirane brandove imaju specijalnu ponudu, ali iskljucivo na pp  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

a na Dravi...sad gdje bude pogodno da se spustimo...ili retfala ili kod naše birtije

raso

Da se kladimo da Kugla ne če biti na testiranju :be happy: :be happy: :be happy:

Kugla

Da se kladimo da ću biti, samo da mi susjed javi gdje i kada i dolazim snimati, a možda me neko i provoza do nekog piva heheheh

raso

Pa ti moraš biti u stožeru, pripremati slavlje :be happy: :be happy: :be happy:

Kugla

Samo se ti smij ko se zadnji smije najslađe se smije  ;D

mossi

Šta bi sa rezultatima?
Jel to neko izgubio neku opkladu?  :toothy9:

maverick

Trenutno sam odustao od spustanja, nitko se nije primio za opkladu...ima jos nekih detalja na sharku koji se rade pa kad sve bude gotovo ...onda cemo  :icon_salut:

maverick

Malo informacija s prvog testiranja...max brzina, 44 na mjestima prebaci na 45 ..sto bi rekli zadovoljavajuce... :toothy12: elisa je 9.9 x 10 i definitivno je premala, izbacuje dvojicu u camcu bez problema, cak i prebrzo...motor malo ulazi u obrtAje bar onako na uho kako ja osjetim...mislim da bi jedna elisa od 9 x 11 bila vise nego idealna... :thumbsup:

Ivan Borojević

:wave: A sta sam ti reko za brzinu.  :occasion14:

maverick

Malo smo bili na knap s vremenom, pa nisam mjerio ni obrtaje ni potrosnju, samo brzinu i obiljezio vodenu liniju...inace ja bih bio zadovoljniji i s manjom brzinom...

mossi

A jesi izmerio težinu čamca?

Velika je razlika izmedju 9 7/8x10 i 9 7/8x11 1/4 (moja)

Ostani na toj elisi!  :icon_salut:

:occasion14: