Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Sad sam zvao radnju da kupim zamenski filter za F25 i ispalo je da pola onih sa liste nemaju veze sa životom.  :pirate:
Pa sam listu zamenskih sveo na dva:

MANN MW64 oko 850 rsd Ovaj je kod mene trenutno  :icon_thumright:
Champion COF 104 oko 750 rsd

:occasion14:

Slaven

man, pa taki ja na kamion mečem :stripii:

raso

taki sam ja na traktoru imo :stripii:

mossi

Slaven

čika mossi pa šalimo se malo :hi:

maverick

Taj je ok....kod nas dodje oko 7 eura....ako ga nisi namontirao slikaj ga kroz navoj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nisam ga danas našao u dve radnje.. ostaje mi još 10 radnji ..  :icon_scratch: :takoje: :laughing7:

Montaža subota/nedelja!

Kugla

Ista cijena i kod nas i kod njih razlika u par kuna

maverick

I kod nas dobijes dosta popusta ako si stalni majstor...recimo kod Tokića...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kod Tokića imam pristojne uvjete  :ok: da ne ispadne reklama ali što je je

maverick

Danas gledam u trgovini nova yamaha 25 s daljinskom komandom i elektro startom 33900 kuna...skoro sam se slogirao od cijene, za gotovinu, naravno....30 nije ni bilo....ali ovo je poprilična cijena na ovu krizu...na ruku bez starta 5300 kuna jeftinija

pajdo77

Godinu dana grbavih leđa za minimalac ako čovjeka i plate. Za naš "standard" puno-previše.

mossi

Za poredjenje, 2008 F25 u Yamahi Rodić NS, F25AMHS, manuelni start sa ručkom 3,165EUR plus skoro 600e, originalni kit dodatak za komande, saje, puž i yamahin volan. Elektro paket: starter, struja, powert trim i tilt još 600e.  :glasses9:

maverick

Pukao mi je feder koji podiže preklopnik kod podizanja motora gore ili dole....nigdje da nadjem pod kojom sifrom se vodi a ovlasteni ili su na godisnjem ili uopce nemaju pojma o čemu pričam...ni parsunovci ga nemaju u ponudi kao rezervni dio  :eek:

maverick

Parsun ga vodi pod ovom šifrom F25-01010314