Yamaha F25

Autor maverick, Travanj 28, 2013, 20:52:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

To je ovaj pimpač pod brojem 27
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 12, 2015, 18:37:35
Pukao mi je feder koji podiže preklopnik kod podizanja motora gore ili dole....nigdje da nadjem pod kojom sifrom se vodi a ovlasteni ili su na godisnjem ili uopce nemaju pojma o čemu pričam...ni parsunovci ga nemaju u ponudi kao rezervni dio  :eek:

ne cjepidlači ...nesmeta mi  :headbang:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

davor99

SPRING, TENSION
90506-20M37-00

To je orginal Yamaha i košta cca
6 USD
a naruči si ga kod firme NAUTICO ( Istarska županija ) i to mailom ja sam sve kod njih uzimao nešto imaju na skladištu a ako nema onda ti naruče cca 10 rd i šalju poštom
Vodite ljubav, a ne psa

Darko

ako je imaš ponesi je , imam punu kutiju raznih opruga , možda nešto iskombiniramo
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

Darko

mislim da ti odgovara ta opruga od mercurya 25  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ma ne...vec sam zagledao  :stripii:

rj

jučer je bio test potrošnje yamaha 30 ks - mercury 30ks oba na AL čamcima....
vlasnik mercurya tvrdio da mu je potrošnja 6l a yamaha popije 11l  ....
da skratim sipali su u dvije boce 1,2 l goriva svaki i po gasu jedan pored drugog ...
jamaha crkla a mercuriju ostalo cc deci goriva i to pretpostavljam zato što čamac nije u vodi i Brunina je Neva koja je baš plovna

mossi

Nema veze sa potrošnjom ni sa F25 ..  :icon_thumright: :rofl2: :tongue3:

Pre neki dan komša kupio novi Tohatsu 50Hp za 5700e, a kaže nova Yamaha 50hp 7500e ?!?!?! Zar skoro 2000e ralike  :BangHead:

maverick

Jbg konkurencija se probija s cijenom a yamaha ima stalne kupce...tako je bilo i tako ce i biti....meni je to ionako sve preskupo  :uf:

Batica

Maverik
Vidim da si na svojoj f25 imao montirana hidrokrilca. Sada pogledao sliku na oglasu i video.
Koja je razlika sa i bez hidrokrilcima. Sta se dobija, jer razmisljam i ja da motiram na svojoj 25ks. Sada imaju dva modela, za jedan je potrebnao da se busi motor kao ti, a drugo se montira preko stope.

mlb

Ima sada za kupiti kod nas stingray spojler mislim da je oko 500kn što je duplo jeftinije nego što jebio prie!! Meni se pokazao odličan na mojoj 25-ici! Motor je puno mirniji pri punom gasu , puno manje se naginje kod skretanja i duplo brže ga izglisira (potrebna je manja brzina)!! :thumbsup:

maverick

Ja imam hidrokrilca...i za kilometar sam sporiji, ali brze izglisiram i imam bolju brzinu pri malom gasu jer ne izdize camac, sto mi je jako bitnom jer se nekad vracam po noci ali ne glisiram, kad ima panjeva i slicno. Mlb ima stingray i to je vec nesto ozbiljnija stvar  :ok:

mlb

E da  to sam zaboravio napomenuti da se u konačnoj brzini izgubi koji km ali ništa strašno!