IZ KOLEKCIJE,...........STORM

Autor zanderman, Svibanj 05, 2013, 16:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zanderman

Preko 40 g. skupljam varalice, uglavnom voblere.Namjera mi je da povremeno, kroz neko razdoblje, prikažem ono najbolje iz moje kolekcije. Mislim da je preko prezentacije proizvođača najbolje upoznati svijet voblera , pogotovo mlađim kolegama...... Prikaz započinjem sa firmom STORM čije voblere sam osobno donio iz Amerike davnih sedamdesetih.
Storm ima i slatko i slano i gore i dolje i plitko i duboko i veliko i malo.Tu su big Mac ,deep i novi thunderstick pa familija: mag wart,wiggle wart,flat wart (pee wee i steelie wart -kojih nema na slici) i sub wart.Onda legendarni thunderstick -baby, jr. i odrasli a ima i susp.Pa onda površinci chug bug i thunder dog. Serija hot n tot i rattle( zvečka) tot sa  najboljom vibrom  za soma u 4 veličine. Koliko pamtim Thin fin je Stormova  najstarija serija  koja ima i plivajuće i tonuće modele.Tu je i lightin shad u 2 veličine.Sve u svemu Storm ima sve.A u dekorima mu nitko nije dorastao - barem u rasponu.O gumenoj braći će mlađe kolege više znati ...........

čikli

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ljuska

meni jako draga varalica storm thunder crank

Juzba

I meni dok ju somko nije par puta sažvakao i ispljunuo u više dijelova :toothy2:

genjura

de ti juzba klikni svoju kolekciju ,imaš brat bratu i ti šta za pokazati :thumbsup:

Juzba

ljuska

samo pokazujte pa kad žene vide na šta se novci troše bit će :violent1:

Greys

mlb