Postavljanje slika

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 15:28:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

twister011

twister011

:not speak:
Ne mogu da verujem :enjoying: Uspeo sam :hello2: :hello2: :hello2:
Prva fotografija u zivotu :hello2: :hello2: I to sve sam. Sam samcijat :whip2: Jos da naucim kako da prebacim sa mobilnog, ihaaaajjjjj...necete moci da zovote od mene :whip2:
:icon_king:

PS: Eeee sad krecem od teme do teme :toothy9:

maverick

S godinama postajes bistriji  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

za dan dva cemo napravit jednostavni vodic za prebacivanje slika sa mobitela na racunalo bez spajanja kablova i ostalih komplikacija. 

Audentes fortuna iuvat

Hunter

ja obicno posaljem pajdi mms u meriku ,a onda on skine sliku preko blututa na x box te sa istog prebaci na mekintoša,a onda mi šalje mejl sa slikom koju sam tako bežično prebacio na forum!

šajzika

uf dobro je, vec sam mislio da je komplicirana metoda. radna i subota i nedjelja pa nisam jos stigao vodic napisat.

Audentes fortuna iuvat

šajzika

ps. slika je automatski ubacena preko tapatalka tako da postoji i ta opcija
Audentes fortuna iuvat

vlado05

maverick

Vlado ne kopiras dobro link

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

link se nemora.vise kopirat.
add to post dugme radi i kad ga se klikne automatski ubaci sve sto treba
Audentes fortuna iuvat

Alija

Malo mi čudno to sa invalidima tj teroristima 404  :icon_biggrin:
Imam uplodanih fotki na photobucketu more ..... i mogo bi iz albuma samo linkove stavljati al ga forum od..jebe.
Ovo preko tininepice mi malo tlaka neki put ...jbg  :uf:

Tlaka u smislu da mi je grunula matična pa dok mi specijalci ne vrate fotke, namam na kompu ...a onda da ih na šibicarim tamo ovamo,pauza !!
Da mogu linkovi ...a ne vidim što nebi mogli u resizanoj veličini za forum i sa drugih poslužitelja.
Prije sam prebacivao linkove sa photobuketa i nisu prolazili pa sam bio lud ...a sad sam vidio i ovu temu jbg  :hi:

Alija

Alija

šajzika

Mislim da nebi trebalo biti problema sa linkovima sa photobucketa, 800 x 600 je ogranicenje na forumu.
nazalost a i nasrecu nivo sigurnosti na serveru je jako visok pa nekad ne dopusta neke jednostavne stvari  , kad par puta zakucas u error 404 onda te izbaci totalno i nemozes pristupit forumu uopce dok ne promjenis dns
Audentes fortuna iuvat

Alija

Previše je siguran ,pa i na sve ispravno izbaci eror  :icon_biggrin:
Sad sam baš probavao s tom fotkom i prošla je a na temi monoksil nije dao pa sam ih morao preko tine  :uf: