Postavljanje slika

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 15:28:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

apsurd zivota ali je tako  :stripii: :stripii: nemoj da ti objasnjavam kako me zena cudno gleda kad se dignem , ugasim i upalim router da dobijem novi dns i ip adresu jer me blokirao server  :violent1:
a koliko se sjecam kawasaki je bio u kazni jedan ili dva dana dok mu nije automatski promjenio adresu   :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

Miro

po meni je najbolje uvijek sliku posebno otvoriti - dakle: ´Otvori sliku u novoj kartici´  i onda kopiraš link, bez greške.

šajzika

ah slusaj , i dalje stoji ako netko ima problema da se slobodno javi pa cemo rjesiti situaciju  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Molim da obratite pozornost na slike koje postavljate u galeriju ulova, ako ste dvojica u čamcu napravite tu sliku kako spada. Potrudite se malo, ne zbog mene ili ostalih članova, već ta slika vam ostaje kao uspomena na trenutke koje ste uspješno proveli na ribolovu, a ujedno izbjegavate i pogrdne komentare koji se na kraju provuku umjesto čestitke. Nemoraju bas sve slike biti kao kod Pluta ali pokazite i nekakav sportski duh, pokazite i nekakvo poštovanje prema ulovu...Kritiku prihvatite kao dobronamjernu jer ako napredujete s ulovima tako napredujte i u ostalim segmentima ribolova. Pa dajmo da svi zajedno doprinesemo nečemu što ce podići ribolovačku kulturu i među ostalim članovima...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

:red_indian: jako lijepo si ovo gore napisao, potpuno se slazem :clap2:
Dali razmisljas o kandidaturi za predsjednika RH? :stripii: :stripii:

tonc 87

Nov sam na forumu ,pa vježbam postavljanje slika. Pozdrav ekipi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

milan b

milan b

vježbam ovdje  postavljanje slika.

šajzika

Samo napred. Ak ti sta opcenito nije jasno slobodno pitaj :hi:
Audentes fortuna iuvat

milan b

u ovoj temi mogu postavit  :takoje: ali u galerijama mi neizbacuje ni link ni add post :BangHead:

šajzika

Probaj istu sliku koju si ovdje stavio staviti u galeriju . Da vidimo u cemu je stvar
Audentes fortuna iuvat

dac

pajdo77

Zašto mi mobitel javi da sam dobio privatnu poruku sa foruma a ne javi za teme kad netko nešto pošalje u bilo kojoj temi? Nisam ja ništa prćko jer ne znam?

šajzika

Zato što moraš kvačicu stisnit da ti javlja za teme
Audentes fortuna iuvat