ĆEVAPI

Autor ljuska, Svibanj 06, 2013, 15:29:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

Redovno tučem po ćevapima, mesnica mi druga kuća a oni odlični :love7:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zrinkoos

bonus zakon i makedonka i zeleni val se mogu sakriti!!!

maverick

I bonus je ok, ali je malo premoderan...a i u zelenom valu imam besplatnu dostavu i mjesecni popust  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Po mogučnosti samo junetina, ako ide svinjetina onda samo malo masnijeg dijela d ane bud suho. Junetinu nasoliti i pobiberiti i tako ostaviti barem dan dva neki majstori rade i duže ali dovoljno i dan dva, i onda samljeti eventualno dodati malo one smjese za leskovački ćevap ali samo malo nikako ne cijelu dozu kako kažu na vrećici samo kašikica na deci mineralne vode i na cca kg mesa i onda dobro izmješati i ostaviti sat dva u hladnjaku i onda izmješati i to je to.
A imate u kauflandu dobre kad mi se ne da raditi onda kod njih oni sa zelenom etiketom i piše clasic, ti su ok.

dravski pecaros

nisam bio u bonusu moram otici pa da prosudim....

zrinkoos

Citat: maverick  u Svibanj 06, 2013, 20:39:02
I bonus je ok, ali je malo premoderan...a i u zelenom valu imam besplatnu dostavu i mjesecni popust  :thumbsup:
jebi ga kad si ti dobar sa tim manjinama!!!! :alas:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

u bonusu su odlični , makedonka se pokvarila ( smanjila normativ ) u zadnje vrijeme
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Normativ me ne sekira ionako jedem dvije velike porcije s vrhnjem u jednom komadu  :toothy12:

dravski pecaros

a dobar si mario..ja jednom velike i male stamanio .... :icon_thumright:

maverick

A sta cu kad nemam mjeru  :icon_biggrin:

dravski pecaros

hihihi a neko u necemu..ja u piću zato samo rijetkim prigodama pijem u zadnje vrijeme  :thumbsup:

TonyC

To što dravski kaže , to potpisujem , debelo je potvrdio da je nenadjeb.. u cugi i da pritom stoji na nogama !
Neviđeno na ovim našim terenima do sada  :icon_thumright:

A što se tiče čevapa , mislim da se tu previše priče netreba raspredati . Ubijem ih redovito i nebiram izvor !

dravski pecaros

hihihihi a sam malo sam... :occasion14:

maverick

Jeli ima jos netko dobar recept za cevape da uporedimo s kuglinim