ĆEVAPI

Autor ljuska, Svibanj 06, 2013, 15:29:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Uuuu tu sam nekoliko puta jeo čevape i jedni od najboljih koje sam probao, to tamo u centru ima nekoliko čevabđinica u redu, a ona sa drvenim stolovima broj 1.

Hemingway

e nije tu prijatelju ... nego iza Pumpe ( Antunovic se zove mislim; kad prodjes granicu i pumpa na desnoj strani prva desno se skrene i vozi jedno 100m prije kruznog toka na desnoj je strani e! tu je ...  imaju lijepo uredjenu terasu ...malo se ceka dok se dobije ali isplati se cekati ...
a oni u centru kod parka .. mozes ih zaboraviti ..  :icon_thumright:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Kugla

Ja par puta kad sam bio tamo baš kod parka sam jeo i bili odlični, ove moram probati

Greys

Prvo pogledam pod temu fiš, ogladnim, sad još ovi čevapi, jaoooooooooo  :crybaby2:

ČADA

Slika govori više od 1000 rijeci. :jede:

maverick

Ja to uopce ne volim... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Čada         :thefinger:        !!!!!!!!

:stripii:

Mudri

Ja znam jednog zlikovca čiji tatica pravi najbolje čevape na svijetu,obećo mi prije par godina a možda i više da će mi se napraviti koja kila......još uvijek čekam,ne treba mi recept,samo šta da kupim  a on neka pravi.......čekam,čekam.....

ČADA

Citat: TonyC  u Srpanj 04, 2014, 15:07:54
Čada         :thefinger:        !!!!!!!!

:stripii:
Eeeee saces probat  :thefinger:,  a ne cevap.
A bas sam te mislio zvati jos dok su vruci. :rofl2: :rofl2:

raso

Kugča, ima poslovica- Hebeš ćovjeka koji sit ne može pojesti kilo vruće janjetine sa ražnja. :jede: :jede: :jede:

DIDAPATAK

..  :character0032: potpisujem :icon_thumright:..i ako smijem dodati..pol gredice mladog luka  :stripii:
.. :baba:

joker

i suknut litru i vodu na to
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Bez litre i vode ništa!  :ok:

TonyC

vas trojca imate zabranu u ovu i sličnu temu narednih 10 dana .   :006:

Ako vam supruge i uža obitelj saznaju da lupate po kolesterol hrani online dobit če slom živaca , a vas bi mogo marnit herc !  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: