Orka shed

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Novih dekora na koje sam se ja upecao, još nema... Do tada provereni, na koje se i ribe znaju upecati... Pomalo dopuna...

P.S... Kažu da će Orka poskupeti kod proizvodjaca...

miha

ošo aluminij gore jel ošo i silikon .... :uf:

SMT

I dalje nema u radnjama…  Možda ipak neka najava….

Brutalni….

maverick

Taj repić je jedina stvar gdje su nekad gubili bitku s konkurencijom...čak imam nekoliko koje sam ofarbam...Sad opet idu u top tri varalice na nasim prostorima  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Šta da su najlovniji na Svjetu kad kao što kaže SMT teško se dolazi do njih. Pa hebote ja plaćam taj proizvod i šta sad trebam? Bit sretan što ga se nađe tu i tamo na polici. Nek se naflautaju. Ima milion drugih guma,nisam lakom ni na udarac ni ribu viška al kakva je to poslovna politika ja nemam pojmma. Doduše nisam trgovac al čemu reklama kad će do njih opet rjetki. Ja da nekog cimam kako bi mu ostavio svoj novac? Taj se rodio nije a ni neće,samo na glas razmišljam.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

mossi

Preko web shopa je moguća narudžbina i tih dekora!

https://orkavaralice.rs/online-prodavnica/orka-sed

SMT

Citat: pajdo77  u Srpanj 13, 2021, 12:46:33
Šta da su najlovniji na Svjetu kad kao što kaže SMT teško se dolazi do njih. Pa hebote ja plaćam taj proizvod i šta sad trebam? Bit sretan što ga se nađe tu i tamo na polici. Nek se naflautaju. Ima milion drugih guma,nisam lakom ni na udarac ni ribu viška al kakva je to poslovna politika ja nemam pojmma. Doduše nisam trgovac al čemu reklama kad će do njih opet rjetki. Ja da nekog cimam kako bi mu ostavio svoj novac? Taj se rodio nije a ni neće,samo na glas razmišljam.

Slažem se… tako treba potrošač da razmišlja…

Pozadina je drugačija…. Orka je vrhunski proizvod… Na relaciji proizvodjac - trgovac ne funkcionišu stvari već godinama… Da li cena, da li marža, to samo oni znaju… Ispašta zbog toga samo ribolovac…

Proizvodjac s obzirom da ima vrhunski brend, izvozi u velikom procentu napolje i uzima lovu…
Trgovac je Orku zamenio sopstvenim nekim brendom ili nekim drugim, uzima lovu…

Niko se tu od njih dvoje, ne uzbudjuje previše…

Nama ostaje da se dovijamo da nabavimo Orku, totalno bzv… Ja lično volim da kupujem u prodavnici, ne volim sa proizvodjacima, sa neta i sl… mene to zamara “dodaj u korpu”…

Koliko je meni poznato ako se nešto nije promenilo, proizvodjac ne prodaje gume fizičkim licima… Eurofish BG radi distribuciju za njih ka drugim trgovcima i krajnjim potrošačima tj nama… Ove konkretno modele nemaju… Itd itd…

Sve u svemu, meni to sve bzv, vrlo… Sta nadjem u radnji, kupim…Ali nekad moram i ono kako ne volim, ne ide drugačije…
Nadam se da će ovoga biti na policama radnji uskoro… Da se od obične stvari ne pravi nauka…

pajdo77

Svaka ti je Smt ko Njegoševa kako uzrečica kaže. Pa ajd stavi na papir koliko ti njegovih guma kupiš godišnje,pa hebote on živi od takvih a ne oni brate od njega. Koja je to omda politika da ga cimaš za rukav kako bi mu ostavio 100 eura? Kakve narudžbe preko ovog-onog. Daj da dođeš u trgovinu,pokažeš prstm šta hoćeš i plati-nosi,nek otvori trgovinu samo sa orka paletom proizvoda pa ga nitko neće zavaljat za lovu,rok isplate ili šta već a ne ovako. Mi ćemo pravit a gdje ćete vi kupit e hebiga. Nije sportski

SMT

U mom selu se kaže, može mu se… Mislim na proizvodjaca… Neće čovek da ima posla sa nama, tako meni izgleda…

Sve je uzročno posledično, krpa na zakrpu… Koliko god ribolov i nautika bila u ekspanziji, a mislim da jesu, mi smo u glavama još uvek na prilično niskom nivou… Svi komplet i proizvodjaci i mi korisnici…. Eto ti čamci, malo malo pa problem… Pa čekaš godinu dana, itd itd…Treba nam još dosta vremena… Cast izuzetcima “sa obe strane”,  naravno…

Kad kupimo stelllu, Hondu ili Yamahu, mi služimo tome, postajemo robovi toga… Umesto suprotno… Cesto konstatujemo da je nova Honda  “ pokvarena”, radi neujednaceno itd itd…Gledamo da na toj stelli izgubimo sto manje zetona, ne gledamo da treba uživati u istoj…Kad se to promeni, biće bolje…. Mi ćemo naći opravdanje za to u novcu i tu cinjenicu je tesko oboriti… lično, mislim da nije sve u tome… Ima nešto i u nama…

Da ne dodjem sada od Orke do Ustava zemlje… :stripii: :hi:

Dobri su dekori, top… Meni ta 9-tka najbolja Orka, lovi lepo i leti i zimi… Još kad je ovako “obuče”, dobar mamac i za ribu i za ribolovce… Jedno je sigurno, smudj je voli…

im84

Ode Orka u Srbiji na skoro 5kuna  :uf: :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Citat: SMT  u Siječanj 18, 2021, 13:01:13
Meni se ovo dopada... mnogo...

Ja okačio ovo… Niti video još,  niti imao…

Jel neko pribavio ove dekore u medjuvremenu?

Orka je problematična i ovako po radnjama… 

pajdo77

Još malo pa će cjena bit ko za Rapalu original a ne komad silikona. Da idu trokuke bile bi i skuplje gume od voblera

dravski pecaros

mossi

Nabavio, Vrhunski

Overio neke dekore.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk