Orka shed

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:05:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: voja  u Siječanj 17, 2014, 16:07:18
Na šedovima do 9cm grudi su u špic a od 10cm pa nadalje ravno do stomaka...to mu dođe pod istim nazivom dve vrste shedovine   :book1: Jel to namerno ili je majstor za kalupe nešto omašio  :mt1032:

9 i 10 cm nisu ista vrsta sheda ...10 pa naviše imaju ravan stomak i zato ih uglavnom koristim ....10- 11 cm vrlo univerzalni shedovi
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

voja

E to me bas i interesuje,vazda se pitam zasto ti od 10 pa na gore vise daju od ovih manjih.

Greys

10cm najviše koristim, pa onda 12cm, iako ima ljudi kojima je 11cm omiljena

Lomnica_city

Omiljena je 11 zato sto se 12 ne pravi vec neko vreme a posle 11 sad ide 14 sto je vec veliki sed (i vrlo skup)...

Miro

Ja jucer bio u Vumiru i uzeo par komada shed 12-ica

Greys

Miro, daj me iznenadi sa cijenom kod nas tih 12-ica?

Miro

A jbg bacio racun. Uzeo jos neke sitnice i dva-tri ta shada da probam jer nemam niti jedan iznad 10

river

Citat: Lomnica_city  u Siječanj 18, 2014, 12:40:15
Omiljena je 11 zato sto se 12 ne pravi vec neko vreme a posle 11 sad ide 14 sto je vec veliki sed (i vrlo skup)...

jel istina da je orka potpuno ukinuo seriju 12 i 13 shad u proizvodnji?nešto sam načuo....

Lomnica_city

Ne znam ni da li je postojao 13cm (bar nije skoro), a 12cm je ukinut pre godinu-dve jos, ja imam jos 2 i cuvam ih za specijalne prilike...

Greys

Kako ukinut, redovito ga kupujem i to se naručuje. A nije baš priča da imaju na šlepere na lageru

Lomnica_city

Ne znam ali gde god ja pitam = nema! Lako nadjem sve velicine sem 8cm. mnogo trazena, a 12cm bas nikako, nikad u zadnjih bar godinu dana, i jos sam na par mesta cuo da nece vise da je pravi...

Greys

Neznam, 12icu sam bas uzimao unazad 3tjedna, i to po narudzbi

river

gdje si uzimao 12 ?ima kod vumira ali papreno...

lomnice,greška da sad vidim šta sam napisao...i ja sam čuo da izbacuju 12 iz proizvodnje,zašto neznam...

Greys

Apa fish

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

tole

ima 12 tica u žabici koliko oćeš, ali je cijena  :walrus: