Konačno "Majska" voda

Autor šime, Svibanj 08, 2013, 21:25:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

Ma dečki idealno se sve poklopilo relativno topla voda, dosta dugo visok vodostaj i polako pada tako da se riba polako povlači u korito, koliko sam vidio hrpe mlađi ima,samo som ordinira nemilice u ritu, sve kederi pršte ,baš danas bili malo babuškarili(da mi babuškari) ma som ordinira punom parom još nije izašao iz rita, gledamo ga i uživamo,ma divota.

miha

E.a kad završe te majske vode kolko to traje

dravski pecaros

sto se tice karasice nebi bilo lose da i ostane ovaj vodostaj.....

Mornar Popaj

Som još nije krenio u mrijest, treba mu još 2-3 stupnja toplija voda i povoljan vodostaj
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

evo da javi u karasici uspio mrijest sarana...danas idem sa cernecom(malim krizakom) uhvatiti kojeg kedera za smuđa i dozivim ugodno iznenađenje kanal pun mlađi sarana po slobodnoj procjeni za 2 sata uhvaceno oko 1500 sarancica i poribljen drustveni ribnjak.... :toothy10:

čikli

bravo dravski a evo i ja se provozo malo do drave voda je nekako crvenkasta od trave valjda neće istjerat svu ribu iz karašice a komaraca nije za priću

Greys

Svaka čast Dravski, i ujedno jako dobra vijest da se ove godine tako dobro riba uspjela izmrijestiti  :occasion14:

dravski pecaros

ev i danas jos oko 500 komada prebaceno u ribnjak

silure

Ali sta ce tek bit komaraca za koji tjedan...neuelim ni pomisljati..

Greys

Dravski, jako pohvalno, i svaka čast na trudu. Jučer u razgovoru na chatu sa Simbom, Kuglom, Čiklijem, možda ćemo nešto pokušat organizirat, nekakav izlov istih pa prebacivat u Dravu ili na već određena mjesta. Previše je mlađi, a bojim da sad kad krene padat, ostat će šume i kanali puni...

mossi

Kolega mi kaže da šuma smrdi od uginule divljači, nizvodno od Apatina.  :crybaby2:

Greys

Auuuuuu  :icon_scratch: E sad, nisam lovac i nije mi jasno da divljač nije nanjušila vodu i povukla se  :icon_scratch:

mossi

Pazi i meni zvuči neverovatno, ipak postoji bent i sigurno kopno.
Ali tip je čovek od poverenja.. pa ... opet ne znam šta da mislim.

maverick

Što se tiče ribolovnog drustva LINJAK-Josipovac, mislim da ce dozvola biti izdana sutra ujutro za prebacivanje mladji iz bara u Dravu, inace, dravski odlican posao...samo nadam se da znas kolika je kazna bez dozvole...inace ako nisu svi potrebni ukljuceni u akciju , kazna ide i uz dozvolu....ako netko prijavi policiji  :icon_salut:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

a iskreno nisam znao da ima za to kazna ...jedino sam znao za mali krizak da nije dozvoljen....
:icon_scratch: