Konačno "Majska" voda

Autor šime, Svibanj 08, 2013, 21:25:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Kazna, nekazna, po meni si napravio svjetski posao, a dok ostali odluče za dozvole, možda je i kasno na nekim mjestima. Po meni (osobno) je bitna dobra namjera, a to je dravski upravo i imao

maverick

Napomenio sam samo da znate i pazite jer mozete biti u problemima ali inace postupak za pohvalu.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

sasvim slucajno sam otkrio i nas 3 to pohvatali i prebacili....po nekoj procjeni najmanje 2000 sarancica smo prebacili i nek 100 komada prezivi i dostigne 2 kg to je pravi posao... :icon_thumright:..nisam sve sliko bilo je i goli sarana i pravih dunavaca ljep prizor ... :hello2:

mossi

dravski pecaros

opcenito riba se izmrijestila jako dobro..mlađ stuke isto ima po kanalima  :toothy10:

Kugla

Ovakve akcije bi svi mjerodavni trebali poticati i nagrađivati a ne kažnjavati ako se nije tražila dozvola, ali kako kod nas sve naopako pa tako i to.

Greys

Kaže miha da i pokraj belišćanskog mosta gdje se stvorila bara od velike vode ima hrpa mlađi, ali nitko ništa ne rješava, a voda mislim da više nemože izać

mlb

maverick

Kakve su prognoze za vecu vodu...vidim hydroinfo predvidja solidan porast u tjedan dana...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Neznam ali vjerujem a i realno bi bi bilo da naidje neka povisena voda...sto bi dobro doslo

Tićo

Sad i da dođe 2 metra kasno je za smuđa a o somu i šaranu ko zna  :sha:

maverick

Mislim da je vodostaj, bar Drave bio fin za mrijest...sva mjesta na koje obicno dolazi su bila pod vodom....mi nismo ni imali one teske zimske minuse s vodostajem...a za šarana...kod nas su kanali solidno puni....pa ne bi trebalo biti nesto lose ....a kako vidim sve to nekako polako ide....mislim da nece ni biti one prave majske vode...ali budemo vidjeli

Mornar Popaj

Zato Sava izlazi u vrbake u pravom trenutku, samo da se i visok vodostaj zadrži barem 3 tjedna  :clap2:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

zvona

mornar dobro kažeš.. kod mene je opet prelila iz korita.da hoče ostat tako koje vrjeme.al vjerujem da se smuđ izmrjestio.sava kod mene sva u valovima.izbacuje se riba nevjerovatno..jučer djeca blinkeraju i zahaklaju par dobrih deverika..