dozvola za čamac

Autor genjura, Studeni 19, 2012, 15:34:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

pre 15-tak dana poslao sam buraza u kapetaniju sa idejom da mi pokupi kakve skripte za polaganje dozvole za čamac a kategorije . od svega toga ništa . skripti nema ,nauči zakone sa neta i još neka pravila i to je to  :-\ :-\ :-\ još uvek nemam pojma gde naći i šta naučiti  .pomagajte ako znate

maverick

moram potraziti..mislim da imam..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

pa to je to...kod nas u Os nije prije bio neki problem polaganje...vise manje tamo si naucio ono sto moras znati...i malo odveslas i gotovo..ne znam kako je u Vu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tommasi

Hunter

kad ti cika Novak dojde i odrzi redavanje da svima fotokopirano i podvuceno sta treba nauciti!
ja sam inace imo pitanje usmeno pitanje kako ugasiti motor?reko stisnem crveno dugme!kaze ,a ako nece?bacim ga u dravu!
proso sam! ::)

maverick

sjecam se kao danas , meni dao veslo da veslam po luci..a ono raje na promenadi za dvije medalje..imas osjecaj da su sve zensko do zenska..a ja baja..umro sam skoro od sramote  :P

miha

evo broj od kapetana Novaka 0959155772 nazovi pa pitaj za predavanja i skripte

genjura

to sve :o  .dali se varam ili je to malo puno za A  kategoriju. jel možete reći odprilike šta da nabubam nije valda to sve

river

zašto samo A kategorija,pa to je za motore do 10 ks,bolje za voditelja brodice B kategorije,malo više novaca cca 800-900 kn sve a A kat.oko 500-600....
nije neka greda položit,malo su pooštrili ali uglavnom je to zato da na vodi nebudeš "ovca",da neznaš skoje strane je crvena a s koje zelena plutača...

Juzba

Istina, kad već ideš za voditelja, odmah nek ide za B kategoriju
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

PIKEeca

Pitanje za iskusnije kolege pecaroše!
Da li dozvola za upravljanje brodicom dobivena na moru ( kapetanije Šibenik) vrijedi za upravljanje brodicom (čamcem) na rijeci? :help:

retfala

Mornar Popaj

I ja bi trebao položiti ovog proljeća. Načuo sam da će nakon ulaska u EU cijena polaganja višestruko narasti. ( zato mađari dolaze u OS ) A posebno će se polagati za more, posebno za kopnene vode. Uglavnom bolje to riješiti na vrijeme
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

PIKEeca