Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

maverick

Upasirana na mjesto...bacio jedan sloj prajmera. Sad fino kitanje pa prajmer pa lakiranje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ljepo izgleda!! :ok: Kontam da ćeš još jednu praviti  :stripii: :stripii:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ako treba nije problem, ali valjda je Darkec riješio svoju...mada na ovoj kod mene ima posla za još par dana...nisam načisto da navučem protukliz ili ne...ovisi koliko cu biti lijen ovih dana, mada vrijeme je bas nikakvo za ovakve radove
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Fino izgleda  :icon_thumright:
A dobar ti i nišan  :icon_biggrin:,šta je to na krajevima stavljeno (neka guma ili)?

maverick

Da, da ne bi padala špaga od sidra...no nesto mi se ne svidja pa ce kum sad raditi drugi...cijeli taj dio s koloturom ide novi

maverick

Dosta se sve sporo suši ali zadnji prajmer je gore pa ce u nedjelju lakiranje

pajdo77

Bećar a za čega je taj prajmer? Kad sam ja prije par godina kupovo boju za farbat čamac tip u trgovini me pitao jel trebam to čudo. Rekoh ja njemu ,neka hvala a nemam pojma ni šta je to pa sam bez toga ofarbo čamac preko stare boje i držalo jedno 2-3 godine dobro.

maverick

Prajmer zatvara stakloplastiku od bilo kakvog prodora vode i ujedno je odlično vezivo izmedju boje i plastike...tako da u ovakvoj kombinaciji ne traje 2-3 vec kao i plastika u orginalnoj izvdebi. Samo dosta sporo suši pa se mora dugo čekati izmedju slojeva...trebao sam malo pričekati da dodju topliji dani

pajdo77

Pa dobro osušit će se,a vidi ja čuo da će biti lijep vikend pa si mogo malo vozat tohatsua a ovo stavi u dvorište nek se suši. Trebo sam vidiš ipak kupit taj prajmer,duže bi mi boja držala,al hebiga bilo je ili to il pivo da imam dok krečim čamac. :pije:

maverick

Zbog nekih obiteljskih obveza nisam u mogucnosti vratiti čamac u vodu jos bar mjesec dana, tako da je vani taman dok se malo ne poigram s sitnicama i naoštrim se da razhebem šaransku populaciju na Dravi  :stripii:

Žorž

Mav,kolko ja vidim ovo izgleda do tojaša već sad ,a to što se sporo suši hebiga bar će biti ko svet urađeno,ni da je toplije ne bi se mnogo brže sušilo :ok:

Rap

Koliko je jaka ta plastika?Hoćeš li moći stati na nju kada ju ugradiš?

maverick

Recimo da je debljina plastike na kompletnom čamcu nesto iznad 4 mm a ova je nesto preko 8 , u principu jača je je od blazuke koja je bila gore...na ovaj nacin za godinu ako budem zdravlja ovako cu raditi i kompletan brod  :stripii: