Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

maverick

Ma jok...tako cu kad se bude uvatilo vremena krenuti u samogradnju...jos godinu dvije ce shark biti i dalje glavno prevozno sredstvo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

A nisam jos našao idealan nacrt a ima ih jedno 70 komada  :stripii: ali o tome cemo kasnije...Danas sam lakirao taj dio i sad je na sušenju pa ce ljepljenje protukliza i vracanje na čamac...ostaje mi još izolacija krova na sharku...čišćenje...voskarenje...antialgin i gas na vodu...taman za mjesec dana  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Nema idealnog!
Ja ću zaplovit za jedno dva,nadam se  :uf:

maverick

Plovilo je uvijek komprpomis pogotovo ako znaš šta hoćeš...

Rap

Gledajuči tvog šarka,ne znam da li treba više za rijeku  :ok:

A i nije to žena da treba non stop kompromis  :icon_biggrin:

maverick

Naravno...pogotovo meni za moj vid pecanja...ali pravicu brod za penziju  :stripii:

Rap

maverick

No

:ok: Lijepo, jako lijepo.  :notworthy:
Da je moje koloturu bi spustio niže.

šajzika

Onda bi te zezala spaga i strugala po kabini puno.
Audentes fortuna iuvat

No

A onda drug ima problem koji može riješit najlakše tako, da na postojeće riješenje kad koristi,iznad koloture preko ove dvije cijevi nategne odgovarajuću gumu koju može lako I brzo stavit i skinut a zadržala bi štrik da ne bježi.
Možda.

maverick

Da, špaga je paralelno s krovom kabine , odigunta 1 cm cijelom duzinom i ne zapinje nigdje...mada kolotura ide druga, s lezajevima i biti ce nesto dublja ... :ok: Inače ovako su postavljenje špage od sidra na vecini i tako jedino dobro funkcioniraju

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom