Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Koliko dobijes elisa uz motor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 04, 2016, 22:20:35
Citat: mossi  u Svibanj 04, 2016, 22:14:57
Vidim ja sledeće godine dolazi eTec!  :stripii:
Valjda ovaj nece riknit do godine  :uf:

Ma neće rikniti, nego jednostavno .. nije to to..  :crybaby2: :stripii:
Hebeš čamac koji je sporiji od RJ 15hp i neke tamo Jurine Yamahe..  :no: :rofl2: :stripii:

maverick

Motor kupis i onda ti serviser daje elise koje hoćeš, on je iz prve znao koja ce mi trebati a ja sam tu malo kruzio okolo... :stripii: Pokusavajuci pomaknuti koji mm vamo ili tamo...
Ustvari on ti bira kad spoji motor na laptop...ali ja sam to htio sam u miru s vozanjem, mjerkanjem...i tako...Uživam u tome pa se igram . Mada sad sam na samom kraju...stize mi još novi obrtomjer jer ovaj moj nesto radi pa ne radi i za vikend idemo na spavanje ...prvo u ovoj godini da gadjamo neku ribu na ovu visoku vodu  :ok:
A mossi....još uvijek sam brzi od svih njih...tako da ili debelo se moraju poraviti s konjima, ili debelo moraju smrsaviti... :stripii: Mada nesto evo par dana se vozam i razradjujem motor...i sve vise uzivam u sporijoj voznji...ce biti da se navikavam na neki brodic  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Da ne kvarim temu, uživam u vožnji na leru, ali volim da kad žurin stignem na vreme.

Želim ti od srca lepu ladju od 10+ metara!  :hi:
Hladna i topla voda, kuhinja, lepa zadnja paluba za druženje i konfor.

:occasion14:

rj

MOLIM TEL. BROJ OD JURE ....hvala
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ne prica vise samnom i Buhinom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Koliko je na kraju potrošnja u kombinaciji sa šarkom?

maverick

Još se vozim u nekom ekonomiku i razradjujem..,.tu i tamo stisnem do kraja na kratko...Onako na oko...nesto malo manja nego sto je trosila yamaha....ali mozda se i varam...  :dontknow:

Bakara

Citat: maverick  u Travanj 29, 2016, 20:58:30
Da tu idu sonde

A gde planiras da postavis sonar? Gledam gde da postavim nosac sonara, da li na kabinu ili...

maverick

Bakara

E ne bih se toga nikad setio! :D

maverick

Kupili smo klijesta za zakivne matice...sad di god sta treba opalimo tipl s navojem unutra.....

mossi

maverick

Zakivna matica je ova s slike...aluminijska i u sebi ima klasični navoj....koju veličinu želiš 4, 5 ili 6 mm. Ustvari je to aluminijska tipla...koju probusis rupu i umetnes i sa specijalnim klijestima se raširi...i na mjestima gdje je nedostupno na čamcu da priđeš s druge strane i stavis maticu da bi nešto stegnio ovo je idealno ...

mossi

:notworthy:  :ok:

Nisam ni znao da postoji takav pištolj ?!
Super stvar!

:hi: