Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Lovostaj je za moje ribe...ni pribor nemam u camcu  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Vidi preko kamen za pecanje,nego jel ti sad ne možeš spremiti kruškicu od goriva skupa sa rezervarom? Mislim dođe neki diklić pa iz objesti otkine ili tako nešto?

maverick

Svaki diklic koji dodje na flos dobije po lampi  :stripii: tako da obilaze u sirokom luku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mislim da je to korektno sa tvoje strane :stripii: :rofl2:

maverick

U pocetku ih je bilo...a kasnije sve rjedje.. :stripii: mada otkad nam se Jura doselio...ima dvije godine da ih on tuče...ja sam sjedim i navijam za njega  :stripii:

maverick

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Danasnja maximalna brzina...igram se s elisama...obrtajima...bjezim od kiše  :stripii:

rj

na koliko obrtaja si imao tu brzinu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A na rubu blokade..oko 6250  :eek: Sad sam stavio elisu s kojom imam maximalnu brzinu 47 a izglisiram s tri po 100 kg bez problema na par metara i ručica gasa je "puna" od početka do kraja . To mi je nekako najprihvatljivije rijesenje

Rap

Kolika bi bila brzina (i da li si izmjerio) sa originalnom elisom?

mossi

Vidim ja sledeće godine dolazi eTec!  :stripii:

maverick

Citat: Rap  u Svibanj 04, 2016, 21:48:33
Kolika bi bila brzina (i da li si izmjerio) sa originalnom elisom?
Sve elise s kojim sam mjerio su orginalne, odnosno dobijes paletu elisa pa si izaberes koju ces ostaviti

maverick

Citat: mossi  u Svibanj 04, 2016, 22:14:57
Vidim ja sledeće godine dolazi eTec!  :stripii:
Valjda ovaj nece riknit do godine  :uf: