Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas dopodne prođe zeleni šark mojim šorom. Već sam se htjeo dernjati ko jarac,prođe lik a ono gore yamaha. Dobro da nisam,reko bi bože kakvih budala po donjem gradu :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

A odkud znam,mislim da je malo duži nego "obični" šark al nemojte me uzeti za rječ,bio je jedno 30 metara od mene pa nisam dobro vidio :rofl2: :mt1032:

hrvojeOS

pajdo77

E Hrvoje drugi put kad vidiš elan i johnsona u donjem gradu a ti se deri,ne moram uvjek ja biti prvi :stripii:

hrvojeOS

..nisam ni ja bio siguran da si to bio ti,slijedeći puta kad budem prolazio,  :icon_salut:

maverick

Pazi kad mašeš Pajdi....zna se zakačiti za tebe pa i njega tegliš na Dunav  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

rekao mi je jedan forumaš da uvijek kad ide na Dunav iz luke  i naleti na pajdu , mahne mu , ništa neulovi taj izlazak  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Dolazi topli dan...motor servisiran...Sad je na redu opet restauracija čamca  :stripii: ovih dana se rastavlja pa krecemo u novo sastavljanje  :stripii: :stripii:

pajdo77

Ja bi trebo moj čamac malo okrečiti al kad nikako toplije vrijeme,a i pokrpat bi ga trebalo inače će mi noga propast u vodu kroz to duplo dno :stripii:

Bakara

Maverick, šta ti je u planu pod "restauracija"? :D

maverick

Od klasičnih poslova, antialgina, poliranja...pa do postavljanja vizira...dizanja tende za tu razliku visine...do ugradnje jedne night vision kamere...ima..taman za dva mjeseca posla  :stripii:

Bakara

"ugradnja nightvision kamere"...
cega li ces se setiti sledece godine u ovo doba...?  :icon_biggrin:

DIDAPATAK

...ma već se odavno sjetio..ali ne zna kako to ženi objasniti...

...univerzalna mala od palube(pere,kuha,veže udice,čisti opremu..i..malo priča..)  :eek: :takoje:
..nešto ovako..

.. :baba:
..ahh..zaboravio servis motora..

majstor

:eek: :sha: tu bi i ja lovio sa svojim malim - od palube. :rofl2: :rofl2:  Suti?