Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Kad dođete k meni, sigurno nećemo popravljati čamce, nego ... :eek: :pije: :occasion14:

TopMix

Citat: maverick  u Ožujak 13, 2017, 16:39:03
Podjednako volim ribolov i nautika tako da mi ovo igranje oko čamca dodje hobi dok ne prodje lovostaj...a veliki camac...kupio bih ga jos danas kad bih imao vise vremena
Potpuno te razumem, kad se covek posveti necemu sto ga zaokuplja, inspirise, opusta, mentalno uzdize...
U glavi i na papiru imam odavno ideju za nadogradnju kabine na camcu, al uvek ima nesto sto me odvlaci od apsolutnog prepustanja skromnim nautickim ambicijama... vreme, obaveze, pritisak neke druge vrste...valjda ce i to doci jednog dana na red, s penzijom... Prosto se sam sebi divim kako uopste i stizem na pecanje ...

majstor

I meni se događa isto. Pritisak svih vrsta, osim tamo gdje bi poželjeli. Sa boljim i toplijim vremenom ćemo se preporoditi i krenuti više u ribolov. Čini mi se da mi, u zlatnim godinama, sada najviše i trebamo raditi, jer naš nije šteta.  :uf: :no:

maverick

Kao i obično...svi prije mene idu u vodu...ostao sam zadnji. Antialgin...poliranje...krovna izolacija...vizir...nova tenda...kompletna kucica...i jos malo oko struje i uskoro smo u ladnoj  Dravi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

šajzika

Night vision ugradjen ili jos cekas ?
Audentes fortuna iuvat

Darko

nepomaže mu ništa , oćoravio je  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Gospodine Darko ako aludirate na godine , sjetite se da ste ipak Vi malo stariji od doticnog  :hi: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja sam za njega mladić u najboljim godinama  :stripii: :stripii: A sto se tiče night vision...Onaj prvi od mercedesa na kraju nisam uspio spojiti...i sve skupa je to bilo preveliko  :stripii: Ali ide ovaj manji dok ne dodje na ljeto onaj koji treba...Inace , problem kod tih igrački je sam domet kamere....za neku brzu voznju treba veci domet....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

majstor

maverick

majstor

S godinama veči treba sve manje.  :stripii: :stripii:

maverick

kobac