ženim se skupite mi za štap

Autor zvona, Svibanj 25, 2013, 23:13:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

ma sve ok, malo mu je prerano za tu fazu...nagodinu ćemo s njim o tome  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

mislis da on vec to nezna .. :toothy9:
al sta je tu je nek uziva dok moze ...
   :toothy10:

sandra

ah i nasem administatoru je uskoro rojsni dan  :booty:
tko zna sta ce njega cekat u pokloncetu  ... :icon_scratch: :downtown:

maverick

Ja sam sve faze vec odavno prosao...vise me nista ne moze iznenaditi  :icon_biggrin: sad vise volim gledati iz prvog reda ove mladje narastaje  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

hehe..večinom sam išao sam na pecanje sam.. nekako i najbolje  :icon_biggrin:  mir tišina zakon.. djevojku ako vodim pored vode e tp je onda roštilj romantika zna se vec.. e a onda od nagodinu 4-5mj kad god budem imo vremena ženu djecu štapove i nek se polako uče na to  :toothy10: ja ju već navikavam odavno da me nema po par sati,da budem na vodi  :toothy9:

mossi

Zvona, primi ovaj štap kao dar od srca!  :icon_thumleft:

:occasion14:

P.S. Štap nije neka svetska klasa ali može da posluži za prvu ruku!
       SPRO AQUASPIN 70

zvona

mossi koja si ti ljudina..svaka ti čast, iznenadio si me..   :occasion14:  :occasion14:

sandra

hm..naviknuo..to je bilo pre braka  :thebirdman:
ovo je nova pustolovina .. :toothy9:

Kugla

Mossi  :notworthy: a skupiti će članovi foruma za poklon.

zvona

Pajde moje..Ovo smo napravili iz šale kad ono,vidi šta se dešava..vi ste ekipa za poželit  :occasion14:

kawasaki

cestitke mossi  :headbang:

evo ja dajem kopce koje je trazio zvona pa eto napisi adresu u pp i saljem pozzzz

:hello2:
Brzi od Bolena.

zvona

Uprav me stid  :occasion14: Stvarno je malo dobrih ljudi..iznenadili ste me ugodno  :occasion14:

dravski pecaros

aj i ja pridruzim poklonima ja dajem 125 metara spage 0.20.....sam adresu di da saljem.... :toothy10:

zvona

Neznam sta bi vam reko..kada se sve Stiša ocekuje vas vecera kraj save..najmanje sto vam mogu pruzit.. :icon_salut:

kawasaki

e to te ja pitam

da vidimo i te terene malo  :hello2: :hello2:
druzenje na pomolu  :thumbsup:
Brzi od Bolena.