ženim se skupite mi za štap

Autor zvona, Svibanj 25, 2013, 23:13:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Zvona zar si sumnjao u članove ovoga foruma, Šaljem i ja koji vobler i silikonac da imaš što zakačiti na taj štap i špagu. Ja sam ostao bez posla prije 2 mjeseca i vjeruj osim par prijatelja od davnina najveću podršku su mi dali upravo novi prijatelji sa ovoga foruma, zato ne brini već se posveti obitelji i sve će biti ok.

zvona

bio sam na svakakvim forumima ovog tipa..i pričo s ljudima.. ali ovaj forum je čista 10-ka.. odnos jednih prema drugima,ljubaznost,prijatnost,nema šta..stvarno sam oduševljen ovim forumom,i ljudima koji ga koriste i tu pišu.. svaka čast..mislim da ću ovaj forum koristit dokle god postoji..  kugla..to u vezi prijateljstva se potpuno slažem s tobom..

Kugla.. naravno..obitelj je sada na 1.mjestu žena i moji blizanci  :love7:  pozdravlja vas i ona,i ona se iznenadila vašom prijatnošću i dobrotom.. kugla hvala i tebi..  mi se svi vidimo pored moje ljepe Save na večeri.. na mom mijestu uz vodu  :thumbsup:

Greys

Štap je preuzet od strane Mossija. Ekipa svaka čast.

Kugla

Pošto će Greys sigurno prije mene u Brod, po njemu pošaljem moje mamce

Greys

Ekipa, ovih dana ću malo vanka Slavonije, pa stoga ću za Brod i kod Zvoneta od nedjelje. Naravno, da možete sve meni donjet ili kak se i di vidimo već (od srijede do subote sam odsutan)

maverick

Navrati i do mene da mu i ja pošaljem poklon sto se unesrecio  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Hahahaha, za unesrećenog i ja ću nešto pripremit  :icon_biggrin:

dravski pecaros

hihi e ima da bude pravi ribolovac.... :toothy10:

Greys

Haha, gotovo pecanje, a živi 5koraka od vode. Šta žena učini, al neka, barem će imat pribora sad  :icon_biggrin:

zvona

Citat: maverick  u Svibanj 27, 2013, 19:57:39
Navrati i do mene da mu i ja pošaljem poklon sto se unesrecio  :icon_biggrin:

:icon_scratch:  vi mene baš bacate u depru..nočas sam stalno prico s njom o pecanju  :toothy10:  i da računa kako me nekad neće biti po par sati..za sad se nebuni prolazi..ali ja kad skanim otić na vodu nemoze me nitko zaustavit.. barem je tako bilo do sad.. e sad??? vrijeme je pred nama vidjet će mo.. ali ipak ekipa hvala vam.. pravi ste  živjeli  :occasion14:

Kugla

Zvona Zvona, meni kad su pričali kad se oženiš i dođu djeca da se sve mijenja i to 100% nisam vjerovao, ali vjeruj tako je. Naravno kako si posložiš tako ti je ali obitelj je na prvom mjestu i kad su oni u pitanju ne razmišljaš o pecanju već o njima.
Pecati ćeš budi bez brige ali neće više biti kad si smisliš ti ode ne ne oni su tu i njima se trebaš posvetiti, a pecanje kad stigneš.  :occasion14:

zvona

kugla..djeca i žena su tad na 1. mijestu..slazem se s tobom..nakon rođenja makar pola godine do 1 god nigdje.barem ja tako mislim.mozda se varam?.ipak ću imat odmah dvoje  :love4:  pa neće biti vremena.. ali poslje vidit če mo..samo neka mi oni budu živi i zdravi poslje će mo lako.. a da sam na 5 koraka od vode jesam.. povedem ženu djecu i sa ceste bacam  :icon_biggrin: 

Kugla

Tako je Zvona daj bože zdravlja a sve ostalo će mo nekako nakvrcati.

zvona

baš to kugla.. poslje će sjedat sve na svoje mjesto..s vremenom  :icon_biggrin:

kawasaki

Brzi od Bolena.