Koji štap za spin?

Autor lukaos, Lipanj 10, 2013, 21:57:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Citat: Greys  u Lipanj 11, 2013, 14:43:41
Slamer, više za silovanje i jig, ne čovjeku za bucova ili voblerisanje  :icon_salut:

A kakav je Slammer u veličini 20 za te kombinacije?
       Nema više divljeg bučka. :no:

dravski pecaros

po meni ima super stapova okuma lure mania 270 9-28 dođe nekih 350-400 kuna i red arkicu rolu....komplet za 1000 kuna fantazija  :icon_thumright:

Greys

Svatko ima svoje mišljenje, ali zar svaka tema u vezi bilo kojeg segmenta varaličarenja, mora imat pojam Slamer? Daleko od tog da rola nije OK. Ako 100 ljudi koji ih koriste, koriste najviše za jig, i to iz razloga što je jaka, robusna, izdržljiva, i u krajnjem slučaju nije ti ju žao silovat, dobar omjer cijene i kvalitete, a s druge strane ima loše namatanje, i nije za daleke zabačaje, moj glas u slučaju njega koji traži rolu prvenstveno za vobler (ako sam dobro shvatio), onda to nije rola za njega.

Greys

Citat: dravski pecaros  u Lipanj 11, 2013, 14:55:46
po meni ima super stapova okumima lure mania 270 9-28 dođe nekih 350-400 kuna i red arkicu rolu....komplet za 1000 kuna fantazija  :icon_thumright:

Dravski, u pravu si, da imam takav budžet, i za tu svrhu, vjerujem da bi red arc bio izbor role, a štap se nađe jaaaaako dobar do 400kn

tole

i ja se mogu složit sa ovim oko role, slamer nije baš za voblere, pogotovo ne lagane :icon_biggrin:
...štap je već nešto što bi bilo dobro isprobat prije kupovine jer ono što na suhom izgleda dobro ne mora značit da će biti dobro i na vodi :icon_thumright:

kawasaki

Slamera nikako u ovom slucaju  :thumbsup: :hello2:

Slamer je rola za one koji imaju vec nekoliko kompleta  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

mislim da je red arkica omjer novca i kvalitete daleko na 1 mjestu...ako jedan komplet se kupuje....imam je 3 godine i svast je prosla i jos uvjek je u odlicnom stanju...

miha

nemojte pretjerivat blu-arc i peglaj .a onda kasnije krečemo u filozofiju nek čovjek osjeti vodu i ribu a kasnije sve dolazi samo po sebi.

alexdja

Ja ne predlažem slamera, ni nemam ga, nego kažem da ga mnogi hvale, pa da oni koju imaju iskustva sa njim kažu da li je adekvatan u oviom slučaju... :icon_salut:

Za akrove se slažem... :thumbsup:

maverick

Kod kompleta do 130 eura jedan dio uvijek mora biti nesto losiji...vrhunski komplet je do 150-160  ..oktana, ili bush i red ili blue arck....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Za koliko može da se nađe oktana u Hrvatskoj?

Mrva

Slažem se s maverikom najpametnije bi ti bilo da uzmes npr. kvalitetnu rolu npr. redarc, a za ostatak neki stapic pa nakon nekog vremena ga mozes zamijenit s boljim i imat vrhunski kompletic.  :icon_thumright:

dravski pecaros

slazem se mario ali i taj komplet octana-red arc moze nabaviti za mal vise..dođe  1100 kuna..pa bolje dodati 100 kuna i znas da imas dobar komplet...octanu ja platio 500 kuna i red arc sa popustom 600 kuna.... :icon_thumright:

alexdja

dravski pecaros

pre dobra za taki stap zato sam i uzeo...iznenadio se bila 559 kuna i popust 10% platio 503 kune.. :toothy10: