koji camac izabrati

Autor silure, Lipanj 13, 2013, 22:51:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Znam...hebe me to da mi treba camac za jaci motor a kod stankovica sve ok ali ispod 3 soma eura do registracije jedva da moze nesto izceprkat...buraz to nije mala cijena za 3 ili 4 tisuce kupis solidan auto a ne 5 kvadrata lima...ali ako nebudem imo sta drugo uzetcu kod stankovica jer bez camca sam 1mj i ludim vec..

Ivan Borojević

:icon_salut: he,he,he pa nemoj uzet alumu cro, uzmi obicni peglas, nisam siguran al mislim da alu camci krecu od 18 000 kn pa navise. Dvije ljudine ga nose, ima 120 kg.  :occasion14:

silure

Morat cu jos jednom skocit do damira...  :icon_scratch:

maverick

Eh plastika ili aluminij...tesko poredjenje...za dva zivota sigurno vise necu voziti aluminijski čamac... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Citat: maverick  u Lipanj 25, 2013, 21:05:23
Eh plastika ili aluminij...tesko poredjenje...za dva zivota sigurno vise necu voziti aluminijski čamac... :toothy12:
[/quote
Sigurno zato sto zvoni kao crkveno zvono kad ti udari olovo od alumini? :toothy10:

silure

Svaki camac ima svoje prednosti i nedostatke i to stoji...

maverick

Aluminij kao materijal u izradi čamaca je odlican, plastika isto tako....malo po malo problem aluminija izlazi na vidjelo...plastiku manje vise rade oni koji to znaju, cast izuzetcima  :toothy12:  kod nas u Osijeku i okolini gdje rade dvojica...jedan je lijen a drugi , boze me sacuvaj...pravi camce kao da su od papira i ne znam tko mu je uopce dao dozvolu za rad...svi ostali su vise manje iznimno osposobljeni i strucni kao vecina majstora iz Srbije...sto se tice aluminija...bar kod nas....malo je majstora koji znaju napraviti čamac..izdvojio bih Brumara i Stankovica...

Nazalost ljudi misle da su i jedni i drugi vjecni...sto nije ni priblizno nekoj istini...aluminijsko plovilo zahtijeva brigu, zahtijeva odlicnu zastitu magnezijom pogotovo kad su na njima nisko budzetni motori ili oni stariji koji ih jenostavno jedu....plastika je plastika ali isto tako kako i nova tako i stara trazi zastitu , antiosmotska zastita je obvezna...prajmer je dio plovila i bez toga ne moze...

Znaci nema nista bez brige i ulaganja, meni su plasticni camci bolji, jednostavniji za popravak i u konacnici jeftiniji za odrzavanje a na kraju ipak kupis nesto sto je tvornici i unaprijed znas sto kupujes...mada svatko zna sta mu treba i tako si i bira camac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ovdje je sve ljepo receno...svaki camac ima svoju namjenu,i svaki covjek ima drukcije zelje...

silure

Ivan Borojević

:icon_salut: moj zeleni mali kabinas je 1987 godiste, ovaj brodic sto renoviram i sto ce biti gotov za 2 dana je isto 1987 godiste i oba su sacuvana i bez ostecenja, lim je 3mm, a kabine 2mm i nemaju nikakvu zastitu jer su obojani, a kad drzis motor na camcu onda  njegova zastita stiti i camac, a bilo bi vrlo interesantno pogledati plasticni camac star 30 g. na cega  lici. Dodi Silure pa se sam uvjeri kako izgledaju moji oldtajmeri. Pusti price i idi kupi pravi camac. :occasion14:

jura

Ako te zanima kako bi izgledao stari plastikaner pogledaj u temi moja ergela ćamac od kolege grge  :thumbsup:

Ivan Borojević

Tiger sark bijela kabina, plavo korito izgleda  :thumbsup: na slikama, ali on nece kupit sarka vec Dunasa, Panvala ili nesto slicno, a pitanje je kakva je sad kvaliteta plastike, dali se stedi na njoj ili ne. :occasion14:

maverick

ako preskoci panvala i kupi nesto iz srbije onda je to odlican izbor...kod al camaca je presudno koliko se voze i zastita na motoru nije dovoljna...ali jovica je moj drug i cijenim njegovo misljenje  :thumbsup:

Ivan Borojević

Tako je lega, ovdje kod mene  dvojici napuklo dno na big futovima, ljudi poludjeli, j bote camci stari 4 godine. Vjerojatno losa izrada i los materijal, a i nesmijes glisirati po velikim valovima. Ja mog maskirnog vozio 35 kmh preko valova od beljuse, jak ko stijena, ja Stankovicu reko kad sam kupovo hocu camac necu drlog, on kaze kupi Alumu Cro,nepoderiv je, i stvarno a 10 g garancija, sta ces bolje, ali kosta, koliko novaca toliko muzike oduvijek je bilo. :occasion14: