koji camac izabrati

Autor silure, Lipanj 13, 2013, 22:51:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Zanima me vase misljenje nikako da odlucim
Dal kupiti dunasa ili panvala...oba su mi u mogucnosti
Kupnje na karticu jer gotovine nemam..
Panval je kraci 35cm a siri 15cm u stranicama 160
Visina stranice 55...trimansko korito samo
Praznece dno..a dunas to nema...cijena ista
Treba mi za dunav..sluzio bi za pecanje max
2 covjeka u njemu...pokreto bih ga sa 25ks 2t...
Puno bi mi znacila vasa misljenja

maverick

Panval je nesto sto je koncepcijski osmisljeno jako dobro..no iskustvo u samoj proizvodnji čamaca , odnosno kvalitet se ne postize za godinu -dvije ako te zanima kod mene imas panval star 6 mjeseci i dunas star 7-8 godina...panval ima ispucan djelkot, napola je ofarban četkom...pa da ne idem dalje jer ce netko pomisliti da ne volim majstora Šacu....znači u svakom slučaju dunas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Puno si mi pomogo...reci mi kakva ti je stabilnos na dunasu
S kpjim ga motorom guras ??

maverick

Nije moj vec od kolege toktiza...imao je do nedavno yamahu 6 ks a odnedavno mercury 15 ks, kolega grizli ima na istom selvu 30 ks...znaci vrlo siroka paleta motora mada preko 20 nema potrebe...stabilan čamac, zbog dobre sirine duplih bočnih stranica stice se dojam da je uzak ali nije...on i Tajmen su po meni ozbiljna plovila uz Primus 16...sad po cijeni i ovisno tko ima kakve potrebe treba po meni birati izmedju njih tri...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Cini mi se da je dunas 1m u dnu....svejedno ako kazes
Da je kvaliteta dobra mislim da nemam sta puno razmisljati
Mislim da ce dunas prevagnuti tako da ce biti moj do sredine
Sljedeceg mj...uoszalom trimanskim koritom bi mi motor vise trosio a sa dunasom mo
Da leti...

maverick

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

silure

koliko bi me mogla ta igrackica izaci??

maverick

Mislis na ovaj nastavak za volan ...to bi se dalo napraviti i u kucnoj radinosti...ali budem provjerio koja je cijena orginalnog dijela

alexdja

Da nastavak i ideja za šarke na dasci...
       Nema više divljeg bučka. :no:

silure

taj cijeli komplet koji ima u ruci sa volanom...fora mi je a kontam to neka plastika pa nebi trebalo bit bas neka
pretjerana cjema

maverick

Ideja je od Milića, on je zastupnik tih čamaca za Hr...bas cu ga ovih dana vidjeti i pitati

silure

silure

taj kompletič sa volanom je 300e danas bio i raspito se

Ivan Borojević

:wave: burazeru pa sto nekupis aluminijski camac i miran si dok si ziv. Kolega imo Argonauta pa pri pristajanju malo kvrcnio odma pukla plastika, prije par dana ga prodo, doso kod mene pa gledo moj camac pa mu se svidja, pa cemo otic do Stankovica da pogleda sta ima sve u ponudi. Razmisli dobro neces kupovat camac svake godine.  :occasion14: