koji camac izabrati

Autor silure, Lipanj 13, 2013, 22:51:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

Ma cjenim i ja svako mišljenje ali imao sam alu čamac i ćim je došao jaći motor nastali su problemi. Niti jedan alu čamac neće izdržati 30 godina sa motorom od 25-30 konja, to varovi nemogu izdržati.

Ivan Borojević

Vjerojatno, zato treba kupovati camce sto su atestirani za odredjenu kilazu i jakost motora na krmenom zrcalu. Ovi moji iz Vukovara nosili camce na varenje kod Stankovica napuko im spoj stranica i krmenog zrcala zbog tezine motora, a ovaj im dobro to naplatio. I u pravu je, nemoze netko stancat camce i prodavat kao samogradnju,a ljude koji placaju porez kao i mi svi podje.avati, barem da pravi sigurne a ne opasne camce,al njega boli djon.  :occasion14:

maverick

a da ga vozis 250 puta godisnje na vodu kao ja svoja plovila vidio bih i tamo nedostataka..nema savrsrnih camaca, svatko bira po svojim potrebama... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ovaj Aluma Cro Standard od Stankovića mi izgleda odlično. Brumarovu Nevu što ima RJ također vidim često.

silure

Posto je ta brumarova  neva ako nije tajna...

Darko

da sad kupujem čamac kupio bih primus 16 , mislim da je 17000 kn
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Darko, iako samo na viđeno sa moje strane, mogao bih se složiti da bih i ja takvo nešto

Darko

dunas je oko 16000 kn , tajmen 18500 , primus 17 je 19000 , mislim da je ovo best nuy od plastike trenutno  :toothy10: što se tiče plastičnih čamaca
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Tajmen s duplim dnom je 19 800
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Baš je cicija za taj tajmen , trebao je gospodski zaokružit na 20000 i AMEN ! ! ! ! ! !      :BangHead:   :BangHead:   :BangHead:   :BangHead: 

maverick

To je kad je pametan  :violent1: ...tajmen je u srb jeftiniji od dunasa...a kod nas je razlika 4000 kuna , s tim sto dunas za gotovinu moze i malo dole a distributer tajmena misli da prodaje svemirski brod i ako po čamcu nije dobar zacrtanu svotu nista od transakcije

silure

Primus 17 i tajmen ima li kod  nas kakav distributer koliko znam moze ga se samo u srbiji kupiti??

maverick

Imas , za tajmena u Vukovaru, tri princeze su kod Ikice u Osijeku, Euronautic je za Dunasa ...

silure

Kolega jovicabor sve mi je jasno i bio sam kod damira i vidio te perverzne camce pogotovo mi se svidja onaj bijeli u dvoristu...u podu 150cm ..i gadno sam se zagrijo...ali mojim putevima je doslo do gadnih prepreka sto se tice love...ostala mi jbna dainers kartica i odi pa kupi camac na rate a kod nas jbna 2 jedva ozbiljna ponudaca koja prodaju plovila i moze na kartice...eto da nekrijem otkrio sam svoj problem...i nista mi ne preostaje nego da kopam dalje i smislim nesto ili da uzmem dunasa jer po dimenzijama mi je panval bolji siri ali....sami ste rekli da obidjem...i ja prihvacam vas prijedlog i iskljucio sam ga...

maverick

Panval je..nemam rijeci kojim bih ga opisao...imas kod mene jednog starog 6 mjeseci i vec se raspada....a sto se tice financija...svima je slicna situacija...i svakako na danasnje uvjete ...ako neces kao jovica da smikas tete po plazama  :toothy12: uzmi plasticni...