koji camac izabrati

Autor silure, Lipanj 13, 2013, 22:51:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Klasicni cikl...samo plasticni, siri od ovih modernijih...paluba....zadnja komora...sve sta treba..uzivo dosta lijep ... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ako je klasični čikl, to bi moj kolega miha zao dušu za to  :icon_biggrin:

jura

Smirite se ljudi ovo je samo nezvanićna informacija a vi novce već brojite  :icon_biggrin:

silure

Dobro pod to creradom izgleda bezveze ali zapravo nije to ruzan camac vidio sam jednog u bordo boji imao komande i inox detalje stvarno je dobro izgledo...

Greys

Jura, ma trebo si reć milju više  :icon_biggrin:

silure

jura

Vidim da niste upoznali gospodina Retfalu, ako se ne ugradim sa sto posto onda ništa od šljake  :silence:

Greys

silure

alexdja

Ja imam rešenje za sve vas! Ode Mario kod Ðoleta u NS, ugovori posao o distribuciji za HR, isfinansiraju po pola jednog reklamnog, dostupnog zainteresovanima za probu, odredi se normalna cena da svi budu zadovoljni i rešen problem. Siguran sam da bi napravio bum! A vaš trenutni "gladni" zastupnik bi shvatio kako se posluje i zašto trenutno nema prodaju i pored odličnog proizvoda...

P.S. OZBILJNO MISLIM!

Pozdrav iz Nei Poria...

Pijem ledeni točeni Amstel i čitam ima li smuđa na Balkanu... :toothy2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

retfala

već smo bili kod đoleta, ništa od toga đole štiti zastupnika što je po meni korektno

alexdja

Možda je korektno, ali mislim da greši...

Svima na štetu, na žalost...

maverick

Ja sam imao ozbuljnu ponudu na tu priču, Ðole očito ima posla na domaćem tržištu da se ne mora muciti s izvozom....što se tiče reklamnog uzorka nema ni potrebe, vec svi znaju kakv je to čamac , samo treba dobra volja s njegove strane koje ima i nema....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ne verujem da ima toliko posla da be bi prihvatio ozbiljno povećanje biznisa...

Pre će biti da nije shvatio koliko mu koči potražnju nekonkurentnost sa cenom na HR tržištu...

To su jasne stvari, uvek je isto, ima svoju VP cenu kojom je zadovoljan, a to je po PRAVILU bar 20% niže od njegove MP cene da bi i distributeri bili zadovoljni...

A za prezentaciju mislim da ne bi niko bio uskraćen i bez uzorka jer znam ko bi prvi uzeo sebi jedan da je cena normalna, analogno onoj u Srbiji...  :thumbsup:

silure

Ali to je malo tesko iz vise razloga....