Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Sa elisom 13 na tom motoru prosjecna realna max brzina 55-60kmh ovisi o plovilu a s 15 elisom 60-65kmh..sa 16-17 elisom mora 70 doseci..puno ovisi o plovilu a i motoru max rmp, tako i prijenosu..neki sa 11 elisom dosegnu 55kmh poput mislim nekih mercurya koji se okrecu na 6250obr/min..ali svakako moje je misljenje da si ti poprilicno brz sa samo 40ks...ako bas zelis jos nesto mozes ici na 16 elisu je racunaj da kada se zaprlja dno za 2_3mj nece vise s lakocom u blokadu, i 16 ce biti mjera

ZeroCool

Danas 60kg tereta ispod palube, 3 odrasle osobe + dvoje dece...Nista mi nije jasno da bolje idem sa puno vise tereta nego kad nas je manje  :stripii:

mossi

Prelagan čamac, loš balans.., ...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

alex7777

Citat: ZeroCool  u Kolovoz 22, 2020, 18:01:40
Danas 60kg tereta ispod palube, 3 odrasle osobe + dvoje dece...Nista mi nije jasno da bolje idem sa puno vise tereta nego kad nas je manje  :stripii:

Kao prvo sto si ubacio glazbu na taj video nisi bas skoro nist pokazao a drugo ,  :red-card: di ti je osigurac na ruci  :pirate:

ZeroCool

pa sta imas da cujes kako mi tata prigovara da ce ispast iz camca i pogubit stvari?  :stripii: :stripii: :stripii: a bez osiguraca ne sedam u camac  :ok:

alex7777

Citat: ZeroCool  u Kolovoz 22, 2020, 19:15:59
pa sta imas da cujes kako mi tata prigovara da ce ispast iz camca i pogubit stvari?  :stripii: :stripii: :stripii: a bez osiguraca ne sedam u camac  :ok:
Mlatio si rukom vamo tamo al ga nisam vidio  :uf: :stripii:

alex7777

stavi 100kg cementa dvije vrece i vozaj se sam i onda snimaj sve konkretno  :hi:

maverick

Pićiš kao ludak  :clap2: :clap2: :stripii: :stripii: Koliko ono rece da čamac ima kg
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: alex7777  u Kolovoz 22, 2020, 19:38:30
stavi 100kg cementa dvije vrece i vozaj se sam i onda snimaj sve konkretno  :hi:

ako mi ti kupis stavicu i 150  :hello2:

ZeroCool

Citat: maverick  u Kolovoz 22, 2020, 19:45:52

Pićiš kao ludak  :clap2: :clap2: :stripii: :stripii: Koliko ono rece da čamac ima kg

145-150kg  :crybaby2:

mini I

Citat: alex7777  u Kolovoz 22, 2020, 19:38:30
A bačva od 200L benzina  :stripii: :stripii:, da video duže traje  :ok:

maverick

Čamac je bas lagan...kod mene ce skoro toliko biti tezak samo dupli pod  :stripii: Kontam da je negdje sredina najbolja izmedju te dvije krajnosti  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

slazem se mislim i ja da je prelagan camac za ovaj motor :hello2:

silure

Stvarno picis kao ludjak.. Sta si reko da je 5m?i kolko u dnu 140?ti bi trebao uzeti JP da ti elisa dobije vodu bolje.. Hebe te V korito i one one šine na rubovima dna dobijas vodu punu mjehura kako sam i govorio vec negdje da bi to mogao biti problem kod V... J. Plate ti treba a ne elisa, vrti ti u prazno kad si sam... Vrlo jednostavno zasto ti se to dogadja

ZeroCool

Upravo stigao sa Dunava na 6200 obrtaja