Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ZeroCool

malo me kolega Jovica uhvatio na delu  :uf:

maverick

Jovica je nas Kusturica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

A di njega nađe, nisi mogao nekog ljepšeg.  :rofl2: :stripii:

maverick

Mislio sam na funkciju a ne na fizički izgled.... :stripii: mada ljepota muskaraca u nasim godinama se inace zove šarm i ovisi broju žetona  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Žetoni su faktor koji odlučuje dali si mawi medo ili debela svinja

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

No

Gogica

Vidim da svi rade aluminijske camce pa reko da i ja sebi nabavim jednog. Nakon neuspjelih pokusaja kupovine tajmena i primusa odlucio sam se za jedan alu. Nakon sto sam sam vidio od SMT-a post o alunatici kontaktirao sam gospodina kempija i dogovorio svoj camac. Ne znam kako opisat strpljenje kempija za sva moja vjerojatno iznimno glupa pitanja i konstantna objasnjavanja . Stvarno je  milina za dozivit takav odnos prema poslu i kupcu, zao mi je da zbog pvog govna od korone nisam mogao osobno upoznat covjeka ali se nadam da ce i to skoro kad ovo sranje prodje.
Camac je fanatik, 5 metara,125 u dnu i 170 gore. Kupio sam za njega na preporuku kempija novu yamahu f20 GWHS i napravio kod Mie iz torbarina prikolica nesto da ga vozika po cesti :)

Meni to sve izgleda cudesno, jos ga regam sutra pa cemo i probat kako to sve ide. Ne znam da li da ga ostavim ovakvog ili da ga farbam, nisam jos odlucio. Doduse ne znam ni di bi to radio jer sumnjam da sam sposoban za tako nesto sam 😂

retfala

Kempi je izuzetan covjek i majstor...bili smo kod njega u Ugrinovcima i vidjeli cijeli proces izrade..camac je vrhunski...uzivaj u plovidbi...

maverick

silure

Camac izgleda fantasticno.. Dizajn, dimenzije i sve.. Sta drugo rec, uzivaj u njemu  :thumbsup:

mossi

Čestitke..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Rap

Odlican,sretna plovidba!

nekinho

Čestitam na kupovini! Čamac izgleda vrh. Samo pitanje ako sam dobro shvatio ovo je čamac za uvoz u RH? Jel bilo kakvih problema sa papirima i kolika je carina za ovakvo plovilo? Zahvaljujem na odgovoru unaprijed  :hi:

Gogica

Hvala svima :)

Sto se tice uvoza on je stvarno lagan. Kempi mi je organizirao spediciju, dovezli mi do Torbarine gdje su napravili prikolicu i sve gotvo kroz par dana od kad je camac bio gotov. Sve skupa nekih 800 eura me izasao uvoz/pdv sa prijevozom. Uplata preko mbankinga za minutu....stvarno je smijesno lagan taj cijeli proces :icon_biggrin: