Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

I koliko si težak kamenja u špic

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

mlb

Jel to za mene pitanje ili??

pajdo77

Ma jok,nadovezao sam se na Mihin post al si ti uletio nešto ranije sa svojim. Koliko ja znam tvoj ovaj novi komplet čamac-motor je ok

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

ZeroCool

Citat: miha  u Lipanj 01, 2021, 11:29:01
https://ibb.co/4sj5nvg .... to se danas kupi motor po veličini ..kolko si visok tolki si motor kupiš ...hebeš čamac .... :uf:

ovaj na slici isti ja  :stripii:

ZeroCool

Razlika u tezini ovaj motor i onaj prosli sto sam imao je nekih cc 15ak kg .....tako da sto se tice tezine nebi trebao imat nikakvih problema

ivan 84

Ako ga dobro uštimaš, ima da ovako skakuće preko valova :occasion14:
I tata bi sine...

ZeroCool

Rucka resena sutra konacno pada proba

Trim i paljenje

maverick

Ta rupa u kadi nije bas najsretnije rijesenje....a sto se tiče trima mislim da ce ti to biti vrh na tom čamcu...tek s njim jack plate dolazi do punog izrazaja...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Lipanj 03, 2021, 20:16:17
Ta rupa u kadi nije bas najsretnije rijesenje....a sto se tiče trima mislim da ce ti to biti vrh na tom čamcu...tek s njim jack plate dolazi do punog izrazaja...

ovde mi nekako bilo najjednostavnije ali cu jos stavit onu gumu tako da mislim da nece bit problema

mlb

I ključ ti je malo na nezgodnom mjestu , zapinjat ćeš nogom !Ja sam na starom čamcu tu imao neki prekidač pa mi  je uvijek zapinjao dok ga nisam premjestio!

ZeroCool

Citat: mlb  u Lipanj 03, 2021, 20:30:50
I ključ ti je malo na nezgodnom mjestu , zapinjat ćeš nogom !Ja sam na starom čamcu tu imao neki prekidač pa mi  je uvijek zapinjao dok ga nisam premjestio!

nezz zasto bi mi smetao, pored mi je  noge a ne krecem se po camcu pa da zapinjem za njega

silure

Zero koja god.je motor i kolko love ako nije tajna,mozda si negdje napisao samo ja nisam bio aktivan jedno vrijeme

ZeroCool

SMT

Može li takav motor gurati taj čamac!? :sha: :icon_scratch:

ZeroCool

Citat: SMT  u Lipanj 07, 2021, 20:26:31
Može li takav motor gurati taj čamac!? :sha: :icon_scratch:

i ja se pitam :)