Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa onaj čamac je 4.90 neces valjda sad tiskati zbog deset cm  :toothy12: nismo žene....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:occasion14: neznam ja ko sta vozi, ja sam iznio moje vidjenje tog camca na prvi pogled.
Sad  kakve je kvalitete to neznam ali kad gledam taj spic izgleda mi ko da ga je neko sjekirom
teso,a ustvari i nije se to moglo izbjec radi stranica koje su tako savijane. Ja sam s mojom
Alumom preskakivo valove od bjeljuse sa 35kmh,kad puse dolnjak voda kuha na dunavu,ja gledam iz baste,rekoh idem sad pa sta bude, a nebude nista,samo malo kapljica po licu.

Ivan Borojević

Vidi,vidi ja preso stotku, dok sam piso prethodni post ja posto lovac na mlade svigarice  :icon_scratch: :love7: :toothy9: :icon_thumright:

rj

Citat: jovicabor30  u Srpanj 10, 2013, 08:59:21
:occasion14: neznam ja ko sta vozi, ja sam iznio moje vidjenje tog camca na prvi pogled.
Sad  kakve je kvalitete to neznam ali kad gledam taj spic izgleda mi ko da ga je neko sjekirom
teso,a ustvari i nije se to moglo izbjec radi stranica koje su tako savijane. Ja sam s mojom
Alumom preskakivo valove od bjeljuse sa 35kmh,kad puse dolnjak voda kuha na dunavu,ja gledam iz baste,rekoh idem sad pa sta bude, a nebude nista,samo malo kapljica po licu.

da me krivo ne shvatiš ...nemislim mjenjat tvoje utiske ..ispravio sam neke tehničke netočnosti što si naveo ...ništa više...a ćamac je ko žena ...svako sam odabire  :thumbsup:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ivan Borojević

:occasion14: normalno a i cijena im nije ista. Meni aluma vise sluzi za vozanje.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

OMG, kako jednostavno zvuči   :shirty:

Greys

Kako to sve čarobno izgleda

Mudri

Eto pošarafali čamac sa malo šarafa,zakovica i silikona i turili gore 225 konja motor,a ovi naši te sekiraju kad hoćeš stavit motor za 10-tak konja jači,nemože....

Ivan Borojević

Ivan Borojević

Prijatelj dao napraviti alu camac po nacrtima od nekog tipa iz SAD-a, duzina 4.50m, u patosu 130cm, gore 180cm, cijelom duzinom patosa je v korito, nije ni blago, ni duboko, vec neko srednje. Tezak 120kg, leti, mora se bit jako pazljiv kad se vozi, morace ugradit komande, nema mu druge.

Simb@

Sad sam se vratio sa dunava,ponovo su probali camac sa Mercury 40 2t i elisom 17 ide 71km.

Rap

Dobro ide,ali ne izgleda sigurno nikako  :dontknow:

maverick

Citat: Simb@  u Prosinac 31, 2013, 16:53:14
Sad sam se vratio sa dunava,ponovo su probali camac sa Mercury 40 2t i elisom 17 ide 71km.

Ovaj aluminijski ili neki drugi