Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

U čamcu imam 4 velika boksa, bio sam ubedjen da će biti vlage, rose ali suvi su kao barut!
A otvaraju se redovno, pošto su za stvari!

Greys

Citat: rj  u Veljača 05, 2013, 13:15:32
kolefa ima firmu ...sam radi ćamac ...matrijal 1000 e

Mislimo na istog? Ako da, provozao sam se u lađi  :icon_thumright:

ezio

Zamolio me prijatelj kvacak da postavim sliku camca sa novom kabinom jer on nema vremena.posvecen je uredjivanju unutrasnjosti.iz pouzdanih izvora sam cuo da mu je juzba birao stiropor pa ce to vjerovatno biti nesto cudno.kad nabavim te slike ocekujem da ih zajedno prokomentiramo

maverick

Izgleda jako lijepo, vidio sam jos neki dan kad je bio ne ofarban, kad odes poslikaj malo i detalje oko vrata, a sto se tice unutrasnjosti ne sumnjam da ce biti odlicno  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ezio

Ma cudna boja je kako sam cuo cim poslikam stavit cu

ezio

Ljudi moji ovo je da covjek ne povjeruje.Znao sam da ce biti cudno cim je Juzba upetljan aliovo sto sam vidio me posve sokiralo.Ne znam kako da pocnem sa opisom vidjenog nego sa rijecima Milke Babovic (stariji znaju o kome se radi a mladi nek traze na you tube).
Dakle"Za one koji nemaju televizore u boji kabina je podstavljena sa pink stiroporom i metalik zelenim tepisonom uz dodatak nekakvih sjajnih detalja.Jos samo nedostaje ona zastava od osam boja.Za sada toliko slike stavljam kad se oporavim od soka

Juzba

Modne detalje i boju unutrašnjosti je vlasnik naglasio kakva mora biti pa sam takvu i izabrao :love4: :love7: :icon_king:
Imam u mobu par sličica tih njegovih traženih boja al me nešto hebede pa nemogu prebaciti u kompjutor :icon_scratch:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ezio

Evo ako ti ne mozes ja cu

Ako to nije dosta

Molim vas budite njezni sa komentarima

maverick

A nemojte ga zezati, odlično je to napravljeno...metrijal je kvalitetan...još tepison i bice kao bombončić  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

juzba biro boju,inače kabina je montažna za mene i juzbu,ja u kabini on na kabini :icon_rr:

maverick

Kako si postavio pleksi,  na vijke  ?

Kugla

Ma super je ovo, još tepih i ko bonbon, možeš na par dana na Dunav :icon_thumright:

Tićo

Lepo izgleda  :notworthy: koje su dimenzije kabine ?

KvacakZu

pleksi je na vijke,dimenzija je 2,6 i visina 125

ezio

Ne znam za vas al ja s njim u camac necu a razmislit cu dobro i za juzbu