Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Prosinac 27, 2022, 16:44:35 Prvo...Alu Bel je trebao standardno napraviti dva korita i onda bih ja za njih imao gotove plastične kabine...s izolacijom, instalaciom itd itd...Dva tipa...jedan na klik s gornje strane , drudi koji sjeda u sam čamac i oblika je kutije tako da se po potrebi moze i iznejti van i drzati u kampu a čamac cijelom povrsinom imas za pecanje...kupanje..sex...itd itd

Šarka smo isprobali svi...od tih niskih kabina neke komocije nema...mislim da i ova na ovom videu nosi puno odoatnog tereta i preko tri puta veci motor...Kompromis jeste neka velika tenda kao kod mene...Dukson moras sad kad dodje ljepse vrijeme na jedno dravsko kampiranje s nama pa da vidis koje su prednosti a koji nedostatci tako neceg..
Tesko je nekom tko pravi čamace napraviti tabanas da ide kao gliser da trosi kao yamaha 4t a da krajnja brzina bude oko 70...S tim da su ovi varaličari...ovi saranasi...evo treci vecinom neki avanturisti...da nam to ljeti sluzi osim za sve nabrojano jos i staviti desetero djece unutra i vucati  cijelo poslijepodne onu gumu za sobom...Moram priznati da je Alu Bel najblize da udovolji svima sa svim budalastinama...a sto se tie njegove mirovine...on iz one firme ide samo s nogama naprijed  :stripii:  ipak je to Titina generacija...oni se osjecaju lose kad nista ne rade vise od tri dana  :stripii:
:stripii:  :stripii:  :stripii:  :ok:

Dukson

Citat: maverick  u Prosinac 27, 2022, 16:44:35 Kompromis jeste neka velika tenda kao kod mene...Dukson moras sad kad dodje ljepse vrijeme na jedno dravsko kampiranje s nama pa da vidis koje su prednosti a koji nedostatci tako neceg..

Ma sve jasno, ovo sam stavio kao jedan zanimljiv koncept/ideju/inspiraciju :)
Sto se tice kampiranja, pa znas da sam ja uvijek u muvingu, samo se vi valjda zavucete negdje gdje vas ni vrag ne moze pronac :)
Svakako bi volio vidjeti uzivo i ovjeriti te novije alu-kabinase malo, kako to u praksi izgleda i funkcionira!

maverick

Jucer smo se šmucali po Dravi pa smo malo zagledali onaj aluminijski u DGO  s suzukijem, mislim 90 ks...Šimić isto radio....kabina velika..prostrana , iza mjesta...motorčina...jbg to tko kaze da mu se ne svidja moze biti samo da je ljubomoran. Nekako sam u fazi open varijante ali nesto takvo za mirovinu...jbg kao mali brod  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

A majku ti, el to onaj sivi s onom visekutnom gujscom?
I ja cu biti u open varijanti jos sigurno koju godinu, ali vrlo vjerojatno cu u medjuvremenu zapoceti na izradi takvog komotnijeg kabinasa. Taman kad nam se radovi oko kuce i okucnice zavrse, kad se malo ustabilimo da opet hanuma moze na kampiranje - da bude spreman :)

Eto sad od 1.1 ne moramo vaditi ni dozvolu za prolaz madjarskom Dravom, sad mozemo nesmetano piciti dokle od hocemo Dravom, tu ce taj kabinas biti bingo!

maverick

Nije taj...ovaj je neofarban...uzvodnije je od tog crnog...

pajdo77

Postali ste svileni.Počeli kabinaši sa šporetima u njima,grijane deke,odjela i čizme za Antartik. Moja generacija u vašim godinama obučeni ko Rambo,prsluk od jutane vreće na goli torzo,marama na čelu da nam znoj na -27 ne kaplje u oči,pahulje snjega ko plahta i to na bračnom krevetu a mi lagano sa  četvorkom sa ušća za Osijek i to na pola gasa,nije zima pa nam se ne žuri.tri sata do kuće.na bentu nas ralica čeka da skine snjeg sa nas. Takvi smo bili.Možda ne baš bukvalno al tu negdje :stripii:

Dukson

Ti Pajdo suti, nisi ove zime izaso na vodu osim da vidis el ti camac tamo dole :)))

A gle, visednevna kampiranja (a kad nemas bas svo vrijeme svijeta) se mogu odraditi i ako postoji mogucnost neke kise, nekog sranja na vodi - s kabinasem je to daleko lakse izvest, narocito ako idete ko mi, nas troje, sefika ker i ja. 
Onda neke udaljenosti  od 50-100km nisu problem da je ne znam sta,  k tome idemo! :D

maverick

Ja sam ljubitelj takvih avantura i uvijek mi je zao sto neke stvari imaju prioritet, ali nekako upruga i ja imamo sve vise vremena pa se nadam cescim izletima...tu čak ni pecanje nema prioritet vec boravak u prirodi...plaža...roštilj...Neki dan čitam forum Ribolov na moru.Tema webasto i neke takve stvari...Kaže lik ima webasto ali slabo pali...jer uzeo je grijač za sic od auta...onaj sto se prebaci preko sica kao navlaka i stavi ga pod plahtu ili vec sta i ugrije si krevet prije spavanja...kaze trosi 30 w....Bas mi to bila odlična ideja

retfala

Imam ja tih od sjedista, dat cu ti

maverick

Rijeseno...vidimo se na dočeku  :ok:

ljuska

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Prosinac 29, 2022, 11:43:33 Jucer smo se šmucali po Dravi pa smo malo zagledali onaj aluminijski u DGO  s suzukijem, mislim 90 ks...Šimić isto radio....kabina velika..prostrana , iza mjesta...motorčina...jbg to tko kaze da mu se ne svidja moze biti samo da je ljubomoran. Nekako sam u fazi open varijante ali nesto takvo za mirovinu...jbg kao mali brod  :ok:

..jel može koja slika,dimenzije...cijena..
.. :baba:

maverick

Recimo ovako a neka me AluBel ispravi...6,5 duzina...2.5 širina... meni brutalno...po obicaju on zna podosta o camcima ali je fotograf za nula..  :stripii: Naravno da je on slikao  :stripii: Od bitnih stvari cu napomenuti I da je dno blagi V. Za ostalo mozes doci pogledati moj u dvoristu gdje se vide varovi veličina, naravno bez kabine ali mozes imati onako neku širu sliku kako to sve skupa uzivo izgleda...I da ovaj marketing ne radim za djabe...trebam neku sitnu prepravku za elektro motor pa se nadam da sam to odradio ovim postom  :stripii:  :stripii:  :stripii:

DIDAPATAK

..dođem,vidim..uplaćujem loto  :stripii:
.. :baba: