Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Vidi Alu Bel j lajkao moj post, jos kad dodjes , uslikam te i promocija je gotova a ti igraj loto...dizi kredit...svejedno mi je  :stripii:  :stripii:  Malo šale u svakom slucaju nije na odmet...kafa te ceka kad navratis  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gogica

Evo dosao jos jedan kempijev uradak...ovaj put proba sa konzolom i tendom :)
Prikolica ne pase pa ce se radit nova po mjeri a za to vrijeme ima par stvari koje se moraju stavit....
Di uzet rezervar? Ja sam do sada imao one 22 litre orginale od yamahe ali bi ovdje htio nekih 30 a da ima i pokazivac stanja goriva.
Vidim i pod temom lakiranja da ima lijepo obojanih camaca pa reko da pitam da li to netko farba ako bi se ovaj put odlucio na tako nesto :)

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

maverick

Gdje si lociran...a rezervoara u Hr imas gdje god zelis...svaka malo bolja trgovina nautikom ima rezervoare raznih dimenzija i raznih zapremina...Ako ti je dostupan aliexpres mozes i tako. Što se tice pokazivaca...imas neovisnih o bilo cemu...znaciposeban pokazivac neovisno o svim instrumentima...ako imas nmea mrezu onda moze preko sonara ...a ima ionaj vulgaris s prozirnom cjevcicom pa vidis fizicki koliko imas u rezervoaru
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gogica

Citat: maverick  u Travanj 21, 2023, 17:56:15 Gdje si lociran...a rezervoara u Hr imas gdje god zelis...svaka malo bolja trgovina nautikom ima rezervoare raznih dimenzija i raznih zapremina...Ako ti je dostupan aliexpres mozes i tako. Što se tice pokazivaca...imas neovisnih o bilo cemu...znaciposeban pokazivac neovisno o svim instrumentima...ako imas nmea mrezu onda moze preko sonara ...a ima ionaj vulgaris s prozirnom cjevcicom pa vidis fizicki koliko imas u rezervoaru
Zagreb sa cestim putivanjima u Osijek :)

Ma gledo online i nesto mi svi iskreno izgledaju bzvz ali ocito sam nesto u glavi zabrijao bezveze. Mislio sam mozda nmea spojit ali to cu morat pitat u hondi sljedeci tjedan kod instalacije motora. Nisam za nista solo radit jer cu samo zajebat :)

marina1983

Onda nahrani prasice i ne diraj dugmice kaze stari vic.
Zavisi koliki motor planiras da okacis vezano za potrosnju ali nije pozeljno da bude" poluprazan "  pravi se kondez a i vukljanje suvisnog tereta čini mi se bespotrebnim.

Gogica

Evo i nove pile....ja sam odlucio skupit sve Kempijeve pokemone :)

5.5m i prvi sa konzolom.

Isli na kratku probu, bilo 45c i nije bilo za zivit. Dobio dvije elise sa motorm...jedna blokira na 4k (11x15 HQ) a druga (11 1/8x13)na 4400...ocito trebam nesto novo probat. Motor je 40-60 ali ce ga otvorit tek na prvom servisu pa nzn dal ce to utjecat dodatno ili da vec probavam sa novim?

Trolling kolko smo probali radi bez problema u jakoj struji, sidro drzi bez micanja...sad se treba malo poigrat pa vidit sve opcije.

Radio mi je hit za ovo ljetno vrijeme...nece valjda bit samo pecanje stalno.

Mucenje sa uploadom slika...ali nije da sam i bas nesto slikao previse pa cu morat ponovit jednom drugom zgodom

Kugla

Lijepo izgleda, sad samo gas i uživanje  :occasion14:  :ok:

maverick

Lijepo čamac u svakom slucaju....Neobicno je da udje u blokadu s tom elisom na 4400....Kad budes ulovio vrijeme svakako slikaj polozaj motora...a elisu nemoj sad traziti vec svakako kad ga otvoris do kraja...Mi smo se neki dan vozikali u jednom sličnom...stvarno lijep uradak...Pohvale za majstora svakako  :thumbsup:

maverick

mossi

I onda kukate što vam skup čamac kod majstora.

Aj mi sa malim primanjima ili bez primanja, još u penziji pa nismo ni u EU.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Mi ne kukamo...mi smo u EU...sto bi rekao jedan moj drug...nikad bolje...  :stripii:  Plan je novi Al čamac..7 metara open i 100 plus...Iskreno cijelu priču Šimic koci...mozda procita pa postane sklon suradnji vise nego zadnjih mjeseci  :stripii: 

Kugla

Opa susjed viši level, onda će tvoj biti na prodaju  :uf:  :icon_scratch:

maverick

Mislim da nece...sve dok drugi ne bude gotov...ako upoce nadjem nekog zainteresiranog da radi novi projekt...Iskreno ja bih otvoreni čamac isti kao ovaj ali 7.5 x 2.5 ali tu smo... maštamo i čekamo zimske dane u nadi da cemo naci nekog izvođača

mossi

Moj projekat bi bio HouseBoat.
Vikendica na vodi.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Moj projekt da imam vise vremena bio definitivno bio brod...ali nazalost posao...posao i sto drugih hobija su odavno prevagnuli na neku open verziju koju i imam...Inace kad bi me pitali sta znaci projekt da imam vremena....Znaci da bih otisao i kupio novi brod bez da i ja jednom šaraf zašarafim... :stripii:  Pun mi vise klinac unošenja sebe u nesto  :stripii: