Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: maverick  u Kolovoz 27, 2024, 10:23:57 Redom... :stripii:  lijep je...tko je majstor...djeluje dosta dobro urađen...A sto se tiče malera cigančica nam je sad vrlo blizu pa tko je zainteresiran neka se javi Denisu ili Anti , oni prate aktivnosti po tom pitanju  :stripii:
mislim da je novi Alu OS u pitanju ak sam dobro prepoznao po fotkama
Audentes fortuna iuvat

Blade78

Citat: šajzika  u Kolovoz 27, 2024, 14:48:56
Citat: maverick  u Kolovoz 27, 2024, 10:23:57 Redom... :stripii:  lijep je...tko je majstor...djeluje dosta dobro urađen...A sto se tiče malera cigančica nam je sad vrlo blizu pa tko je zainteresiran neka se javi Denisu ili Anti , oni prate aktivnosti po tom pitanju  :stripii:
mislim da je novi Alu OS u pitanju ak sam dobro prepoznao po fotkama
Tako je šajzika, to je taj :clap2:

maverick

Da...skuzio sam na Facebook...čini mi se da je u onim brojkama brzina 54 km s 20 ks. To je definitivno najbrži čamac koji sam susreo do sad. Inače...duple stranice...pjekarenje...nema tu puno više da se moglo odraditi. Nadam se da su i cijene korektno kako sam ih susretao po oglasima  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

Citat: maverick  u Kolovoz 27, 2024, 14:54:13 Da...skuzio sam na Facebook...čini mi se da je u onim brojkama brzina 54 km s 20 ks. To je definitivno najbrži čamac koji sam susreo do sad. Inače...duple stranice...pjekarenje...nema tu puno više da se moglo odraditi. Nadam se da su i cijene korektno kako sam ih susretao po oglasima  :clap2:
Cijene koje majstor objavljuje su osnovne bez farbanja ( pjeskarenje i farbanje dvokomponentnom bojom 800€ dodatno ) 4 bitve inox, ozrake inox, kolotura, nosac sonde, nosac cinkprotektora, bravice inox su u osnovnoj cijeni

Blade78

Uglavnom mon čamac je 5.32 x 1.70 x 0.52,
135 je u podu

Scarra

Čestitam Blade , neka te dugo pila služi i da uskoro staviš 40/60  :evil6:  :laughing7: ima da ideš minimalno 82  :evil6:  :laughing7:

DIDAPATAK

..prudružujem se čestitkama i dobrim željama  :hi:  :occasion14: ..
.. :baba:

zlatokosi

Čestitam Ivane...uživaj.. :ok:

Kugla

Čestitke i neka te dobro služi, nisam primjetio koja cijena?

pajdo77

Ma kakva cjena Kugla? Žene čitaju forum. Dobio na poklon :stripii:

Blade78

Citat: Kugla  u Kolovoz 30, 2024, 12:09:07 Čestitke i neka te dobro služi, nisam primjetio koja cijena?
5700€ + regler, kaljužna, reflektori, led trake, glavni prekidač na daljinski, prekidači i usb punjači ( cca 300€ )

Blade78

Citat: pajdo77  u Kolovoz 30, 2024, 13:26:33 Ma kakva cjena Kugla? Žene čitaju forum. Dobio na poklon :stripii:
Žena ga i platila  :stripii:

maverick

Kad žena zna koliko košta čamac onda joj mjesecni iznos za gorivo nikad nece biti puno  :stripii:  Cestitam jos jednom i da te dugo sluzi...i da si se maknio iz one "jogurt" ambalaže  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

Citat: maverick  u Kolovoz 30, 2024, 19:56:57 Kad žena zna koliko košta čamac onda joj mjesecni iznos za gorivo nikad nece biti puno  :stripii:  Cestitam jos jednom i da te dugo sluzi...i da si se maknio iz one "jogurt" ambalaže  :stripii:
Hvala Maverick, nadam se da hoće. Sve je tu kumovo Scarra i eto novi limeni ljubimac je tu. E sad normalno sa 20ks ja gledam da skocim na 30ks. Nema nas vise od dvoje u čamcu al eto neke rezervne snage da ima. Normalno tu su nastali sitni konflikti sa gospođom ali da bi nakon nekoliko dana ona meni citala sa neta cijene 30-ica yamahe, honde ... Tako da i tu je blagoslov dobijen a bože moj tu je i njena kreditna kartica a ja se nemislim opirat toj ideji  :stripii:

flutikazon

Sta ima da se protivis kad zena casti.  :toothy9: Cestitam na prinovi