Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Čestitam na novoj pili  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Tko će vas kući natjerati kad imate garsonjere na vodi u obliku čamaca?😂

Stepa

Hvala momci :occasion14:
Dvadeset godina sam explatirao stari čamac i stari se, bubla se, spori se itd, itd.
Da imamo rješenje veza kao Apatin bio bi drugačiji koncept.
Ovo sad i prije je neusporedivo po pitanju prostora
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Blade78

Nova pila ... 😀

532 dužina, 135 u podu, stranice 54

pajdo77

Sad će bit 'previše šaren,previše dugačak,širok,previše aluminijski' :stripii:

ljuska

Spušta novi čamac a pepsi mu u ruci bojim se da će morat ić skidat uroke :stripii: 

maverick

Redom... :stripii:  lijep je...tko je majstor...djeluje dosta dobro urađen...A sto se tiče malera cigančica nam je sad vrlo blizu pa tko je zainteresiran neka se javi Denisu ili Anti , oni prate aktivnosti po tom pitanju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

Citat: ljuska  u Kolovoz 27, 2024, 09:45:56 Spušta novi čamac a pepsi mu u ruci bojim se da će morat ić skidat uroke :stripii: 
Ljuska kakve sam sreće da sam popio pivo vjerojatno bi me zaustavila policijska patrola u kajaku na Dunavu  :occasion14:

Dukson

Opasno plovilo, cestitke Blejd:)
Dobra shara izvana i izgleda stvarno camac konkretno! Jedino me bodu u oci ovi farovi ljuti naprijed, ja bi to pokido u roku instant na prvoj obali! :D
E sad ne znam el do slike/kuta, ali nosac (uveta) koloture mi se cini malo socijalan, imam osjecaj ko da ce konop sidra dosta ispadati van koloture pri nekim sidrenjima, ali zato imas po lampu sa svake strane :D <3

Blade78

Citat: Dukson  u Kolovoz 27, 2024, 11:21:56 Opasno plovilo, cestitke Blejd:)
Dobra shara izvana i izgleda stvarno camac konkretno! Jedino me bodu u oci ovi farovi ljuti naprijed, ja bi to pokido u roku instant na prvoj obali! :D
E sad ne znam el do slike/kuta, ali nosac (uveta) koloture mi se cini malo socijalan, imam osjecaj ko da ce konop sidra dosta ispadati van koloture pri nekim sidrenjima, ali zato imas po lampu sa svake strane :D <3

Hvala Duksone, lampe drž nedaj, vjerojatno ce ici one kao elipsa i manje. Kolotura je kupovna i uvarena između prednje komere i rubne cijevi. Majstor kaze ne klizi uže sa nje pa budemo vidjeli oce doc kasnije do neke improvizacije na istoj.

Blade78

mossi

Čestitke za nov čamac!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

baka

Jeste ga vagali? Baš me zanima koliko je težak.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Blade78

Citat: mossi  u Kolovoz 27, 2024, 12:22:49 Čestitke za nov čamac!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Hvala mossi

Blade78

Citat: baka  u Kolovoz 27, 2024, 12:29:46 Jeste ga vagali? Baš me zanima koliko je težak.
Nismo