Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

sve ovisi gdje nabavis aluminijum ,
kod cige ili na bjelo  :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

kobac

pa jbg. kad je rj u igri onda je sigurno kod cige  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

alex7777

Da nije Željko  :eek: taj ima dobar alu camac a i zna vozit  :stripii: :stripii:

Stepa

Od danas Stepin Zelenko počima sa remontom pošto nisam šminker kao Maki i Daki  :stripii: :stripii: neću otvarati posebnu temu,danas krećemo sa pjeskarenje pa no što bi se reklo po šokački redim dalje. :glasses9: :glasses9: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Stvarno jako lijepo izgleda s ljubavlju izradjeno, ali po meni po bez obzira na sve ipak malo previsoka cijena...
Sta kažu stručniji od mene??

miha

previše trske i šaša .... :eek:

šajzika

Od svega što sam vidio meni se jedino svidja unutarnji dizel motor :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Koji ima hladnjak cini mi se...vjerojatno nije mariniziran...tko zna

ljuska

cijena čamca mi se čini za rubriku biseri sa njuškala

maverick

A gle , nekad samogradnja nema cijenu...i na kraju izađe skuplja pita od tepsije...ali svakako malo cemo mu povecati posjecenost oglasa i mozda ga prebaciti u temu biseri  :uf:

Rap

Cijena samog Perkinsa,noga...Tohatsu te prikolica je vjerojatno oko 10 000 € e sad,tko nije radio teško da ima predodžbu o cijeni

maverick

Koliko mi se čini noga je od VB samo prepravljena...

šajzika

ajmo sad ovako ,

znaci to je unutra 20 konja dizel motor
koliko to ide ? koliko trosi i koliko je tezina tog kompleta ?

sto mav kaze to sve nekako izgleda sam svoj majstor
Audentes fortuna iuvat