Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Citat: vedro  u Svibanj 07, 2016, 19:59:42
Stvarno izgleda brutalno :clap2: jedino vizir ce smetati za zabacivanje.

,,trebat će i kaciga..i pilotska dozvola  :clap2: :clap2: :clap2:
.. :baba:

pajdo77

Sad će ispast da sam picajzla a nisam,na mom čamcu se vidi bar pet različitih slojeva boje ali ljepši mi je onaj od Rj-a kada nije ofarban,pogotovo maskirnom bojom,čemu ta boja uopće služi ako nije za neke komandose? Najružnija plovila su mi ta maskirna sa nekim kombinacijama trule trske i tratinčica po sebi. Napraviti krasan čamac i onda ga išarati i napraviti sprdnju,čemu to? Ovaj na slici a to je samo moje mišljenje bi puno ljepše izgledao da je gore ostala prirodna boja metala. :hi:

maverick

Boja je stvar ukusa, ja volim ovakve smb boje...manje si uočljiv , po suncu aluminij ne blješti...a i znaš kad te netko ogrebe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Upravo tako,to je stvar ukusa. Meni ovako obojan izgleda ko željezni čamac koji vežu za kompu. Ipak bi to elegantnije izgledalo da je gore aluminij a dolje anti-algin ili šta već no kako netko reče ukusi su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Što je nekom lijepo drugom nije,ne bi ni valjalo da se svima sviđaju iste stvari. :hi:

kobac

Citat: maverick  u Svibanj 07, 2016, 22:12:30
Boja je stvar ukusa, ja volim ovakve smb boje...manje si uočljiv , po suncu aluminij ne blješti...a i znaš kad te netko ogrebe  :stripii:

da i kad još ofarbaju kapu u crno ili je zamotaju sa krpom da se manje čuje... :stripii: :stripii:
po mraku neprimjetan...(ako nemaš termoviziju) :rofl2: :rofl2:

maverick

Nizvodno se ide na veslo s takvim čamcem, pogotovo kad si "natovaren"  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

naravno al treba ići i uzvono od točke a, do točke b :stripii: :stripii:

maverick

Ma jok...još je dug put pred tobom  :stripii:

rj

zato lovi nas ribiće mi smo mu ziherica za ozbiljne stvari nema kapaciteta  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Sam ga zahebavaj ...ici cemo biciklom na Dunav  :stripii:

mlb

Umjesto da spuštate polako loptu pred kraj lovostaja vi još ložite  :uf: , dotući će nas kad se pojavimo!  :vrag:
Svaka pohvala za čamac , lijepo izgleda!! :ok:

rj

ma ja ga gledam sa koliko entuzijazma vrnda po stvarima očekujući ko zna šta ...pa onda preko kurca ...a rep ...nisi odrezao ribi rep ... neka ga  :toothy12:

maverick

kobac

Citat: rj  u Svibanj 08, 2016, 20:36:32
zato lovi nas ribiće mi smo mu ziherica za ozbiljne stvari nema kapaciteta  :rofl2:

za tebe se budem i smrzavao ako treba :stripii: :stripii:, čučat u jarku..
mala riba lovi malu, velika i malu i veliku.. :stripii: :stripii:
šta ti misliš šta sam ja, sjp...
idi begaj, nisam val od juče-prvo zdravlje...
al uvijek neko naiđe kad se čovjek najmanje nada... :stripii: :stripii:

šale nije na odmet!!! :stripii: :stripii:

rj

vidiš da jedino MIB drhti eto ti trag  :stripii: