Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Citat: jovicabor30  u Travanj 25, 2019, 18:11:44
:hi: jel taj kabinas dosao kod tebe iz Vukovara. Ako je, znam ciji je bio. Na njemu je prije bio stari merkuri od 50 ks. A di je shark, jel prodan.

Tako je, u Vukovaru sam ga uzeo. Kad se sjetim kad ga je Stanković pravio kolega s foruma Darkobozuric i ja smo mu pomagali kod bigovanja i na kraju završi kod mene. Nije što je moj, ali je jako dobar čamac, a rađen je tako da je skoro sve prekopirano s čamca Darkobozuric, samo što je širi.
Shark je prodan odmah.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

feco

POLAKO I BEZ VEZE

maverick

Nesto novo i nesto modernije od onog sto gledamo svaki dan....izlazi iz belišćanske radionice..

what is the molar mass of aluminum sulfate
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

maverick

pajdo77

Počele pripreme frajeru za giro ili tour pa smo zagrabili malo roza,malo zelenih tabletica? Ako vidiš sliku-ništa strašno,kad počneš viđat zmajeve da lete po dnevnoj onda se malo zabrini :stripii:

alex7777

Citat: maverick  u Srpanj 19, 2019, 21:14:35
Jbg....ja vidim sliku.. :eek:
urac , pise mi upload ko zna kake fore si metio  :stripii: :uf:

Ervin

Ovo neki Bass Boat? Koliko konja trpi, osim ona dva što sednu u sedišta?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ervin

Uff, lepo. To će da leti sa 60 hp!

rj

Citat: Ervin  u Srpanj 20, 2019, 20:43:27
Uff, lepo. To će da leti sa 60 hp!

EVO RIJEŠENA enigma brzine ...majstor Brstilo montirao motor ...brzina nas iznenadila ....60 ks. 5000 obrtaja 70 kmh ...6200 obrtaja 90 kmh  :eek:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mlb

S čime ste vi to mjerili  :eek:

kawasaki

Brzi od Bolena.

mlb

Baš to , slike , dimenzije ,propeler!! Pržiš nas ovako  :stripii: