Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Domaći tracker... Bio prošle godine oko 2500€ bez kamuflažne boje, konzole...

ljuska

kako vam se ovo čini

www.njuskalo.hr/mala-plovila/aluminijski-camac-oglas-26758792

feco

POLAKO I BEZ VEZE

maverick

Čuo sam da su kvalitetno izgradjeni ali nisam vidio uzivo...Za nase uvjete stvarno nema potrebe za 4 mm i toliko tezine...i 5 milja kuna po metru je malo puno...bar za moj ukus  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

pa nisu ni ovi drugi puno jeftiniji

ljuska

vjerojatno da rade sa tanjim limom bi i cijena bila drukčija

Luckycarp

Želim si dati 2 aluminijska čamca u izradu pa tražim nekog hr proizvođača.
Može li koja preporuka sa kontaktom ili da mene kontaktira preko poruke?
Get allways a Lucky-carp

maverick

Vidio sam vec negdje da si se raspitivao...mislim face...Majstori su takvi...manje koriste e mail...i internet a vise rade..I tesko ces to dogovoriti na takav nacin jer nemaju to bas tako definirano..sjedi jedan dan u auto i obidji ih..Alu Vu...Stankovic...ili kontaktiraj Ivan84 tu na forumu...cijene kod sviju variraju ovisno o stotinu sitnica pa mislim da ces u 4 oka to bolje rijesiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Luckycarp

Citat: maverick  u Veljača 20, 2019, 06:04:21
Vidio sam vec negdje da si se raspitivao...mislim face...Majstori su takvi...manje koriste e mail...i internet a vise rade..I tesko ces to dogovoriti na takav nacin jer nemaju to bas tako definirano..sjedi jedan dan u auto i obidji ih..Alu Vu...Stankovic...ili kontaktiraj Ivan84 tu na forumu...cijene kod sviju variraju ovisno o stotinu sitnica pa mislim da ces u 4 oka to bolje rijesiti

Na kraju ću tako i napraviti, jer ima dosta detalja i treba dogovoriti. Zato sam postavio pitanje, da dobijem koji kontakt i da se ne vozim bzv. :icon_salut:
Get allways a Lucky-carp

maverick

Da, najbolje je uzivo...Preporuka...sve dogovore stavi na papir ...kasnije ce ti biti lakse...Izrada dva čamca nije mala stvar  :ok:

Luckycarp

Get allways a Lucky-carp

SMT

Tajfun iz Ugrinovaca pogledaj... Lici na toga

maverick

0992492 953 Tomislav Štimac....obrati se i na ovaj broj

SMT

Tajfun i Honda V tec 100ks... Brutalna kombinacija... Biće još rada na brzini

maverick