Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

susjed pravi kabine kolko znam.meni se takodjer od svih alu njegovi najvise svidjaju i glede funkcionalnosti (duplo dno,pojacanja,samoocjeđivanje vode...) te pogotovo glede varenja i cvrstoce.

maverick

I ostali majstori su pecaroši
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Al je Bruno jedan od uspješnijih,ovi ostali baš i nisu toliko dobri.....

kobac

hvala na informacija-kad budem imao približno para javit ću se, al računam okvirno 3 milje bez motora plus jpš toliko za solidan motor cca 15-20 ks (ako je novi)
govorimo o cijenama novih stvari

eric dugi otok

:takoje: super brod

rj

Citat: Mudri  u Siječanj 31, 2015, 07:56:57
Najbolje ti je njega nazvati ili skokniti do Miholjca da vidiš iz bliza onu veliku lađu što je napravio....cijena ti ovisi o tvojim željama,što i kako želiš da ti se radi,ali da je zasada po meni najbolji majstor,stoji,jer je ja mislim jedini ozbiljni ribolovac među majstorima za čamce,tako da puno toga zna,i može ti dati puno savjeta,pored tvojih ideja što i kako napraviti,ako ti treba broj moba pošaljem ti na pp...

koliko znam BRUMAR VIŠE NE RADI ČAMCE
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ljuska

maverick

A meni nista posebno čak sto više ne svidja mi se...cijena...jedino ako ide yamaha uz njega i ako je nova....sto mi se cini da nije bas tako....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

bar je nesvakidašnje na našim vodama nema ga tamo gdje ni pošteno isprobat kad izglisiraš već si u mađarskoj

pajdo77

Nit mi je za pecanje nit mi je za *rcanje taj čamac a toliko dječurlije nisam nafutrovo da svako ima svoju klupu. Bit će taj još dugo na prodaju osim ako netko ne misli vozati turiste po Dunavu

pajdo77

Danas malo gledao na onom ebay-u i naletio na alu-čamce(pecaroške) iz Amerike. Ima tamo za svakog po nešto a izgleda da nisu ni skupi bar ti čamci koji izgledaju poput ovih naših što viđamo po rijekama a ima i par krojeva koji liče na elanove. Za prosječnog Amera polovni od npr. tisuću dolara ne bi trebao biti neki nemogući iznos

petar

ovamo gdje zivim trenutno,moze se naruciti  aluminijski camac u paketu,kamion dovede ga na paleti i ko zna variti aluminij ili ..
izade jako povoljno
http://www.bootdesign.eu/home/17
http://www.aluminiumjon.nl/nl/modellen/jon-415

bb

Pa kad ti živiš u normalnom svijetu.u americi tracker košta ko naš čikl a kupiš ga na svakom čošku,jedino je što mi kasnimo za civilacijom 100 godina pa kod nas sve košta ko sv petra kajgana

miha

hebiga kad imamo problema sa maržom ....

TonyC

Kad se mi nesnalazimo sa postocima ispod 100 %    :rofl2: