Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 02, 2019, 18:06:12
Nema tu šta, ja idem naručiti janje a rj ce biti sponzor....čisto zato sto vjeruje drugima ne meni  :stripii:

polako sa plaćanje kume ...  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

biti ce tu izgleda Aga vaga fore  :stripii:

maverick

Citat: rj  u Kolovoz 02, 2019, 18:55:52
naravno ti i brstilo ste moji aduti  :bye:  :stripii:

Na tebe se piše, ali nemam nista protiv da plati netko drugi....nekako mi je konstruktor tu nekako najblizi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Nemoj te fore ... ovo i ono...neki konstruktor...
fino rekao cekajte da se vratim sa godisnjeg...
Kada ja probam onda vjerujem... ali nije
to jos gotovo...suzra je novi radni dan.

im84

A dooooobro, netko nije učio elementarnu matematiku - brojanje, pa se omaklo  :stripii: :stripii: :stripii:

Kako bilo, čamac se baš jako fino ponaša  :takoje: , u kombinaciji sa motorom, živahno živahno. Na momente, zastrašujuće dobro
#foxrage
#fox_rage_fishing

rj

Citat: Greys  u Kolovoz 02, 2019, 19:46:32
A dooooobro, netko nije učio elementarnu matematiku - brojanje, pa se omaklo  :stripii: :stripii: :stripii:

Kako bilo, čamac se baš jako fino ponaša  :takoje: , u kombinaciji sa motorom, živahno živahno. Na momente, zastrašujuće dobro

x.... 45 mph je pomnožio sa dva i dobio 90 kmh ...sat pokazuje 45 mph ..  :stripii:

alex7777

alex7777

Jedna nautička milja iznosi:

1852 metra (točno)
1.150779 milja (kopnenih)
2.025.372 yarda
1.012.6859 fathoma
10 kabela
0,9998834 minuta na meridijanu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

maverick

Ako ne vjerujes, pridruzi se kumu da otplatite ono janje  :stripii:

alex7777

Citat: maverick  u Kolovoz 02, 2019, 20:52:45
Ako ne vjerujes, pridruzi se kumu da otplatite ono janje  :stripii:
platit ce ti neko iz WIKIPEDIJE 

maverick

A ne ne...pao si na prvoj rečenici....MJERA ZA DULJINU....a mi pričamo o brzini .... :thumbsup:

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 02, 2019, 20:45:02
45 milja je malo preko 72 na sat....

https://www.unitconverters.net/speed/mph-to-kph.htm

tako štima čak i malo više 75 kmh samo tapše  ima tu još prostora za radit na visini motora .

maverick

Naravno da ima prostora, ali ima smisla razmisljati i o cijeloj koncepciji, teziste....pa postoje i flapsovi...postoji tu jos puno toga o čemu smo svi samo čitali a sigurno bi se dalo iskoristiti....Nemojte zaboraviti ona videa gdje mali al čamci s motorima od 30 ks jure do 90 km na sat s dva covjeka....znaci , moze se...ali treba nadoci....Dosla je era vecih motora, mnogi zele pratiti taj tempo...nisam ni sam daleko od neke slične priče ali očito da nam nedostaje prakse...Ako Mibic ide 60....onda je 70 odlično...ako šipac ide 90 ili koliko vec s duplo vecim motorom i puno vecim čamcem onda je i tih 70 odlično.....ima tu dosta parametara koji se trebaju uporediti...ili pogledati sta u svijetu rade na tu temu....Ali to nas nece nikako udaljiti od tog janjeta  :stripii: