Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Sad kad mossi to ubaci u kalkulator....pa cemo vidit sta kaze koja je max. brzina...mossiiiii...
A ti Šimicu mozes sudjelovati jedino kad stigne račun  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

reči će da si pristran pošto smo zajedno radili čamac mora neko neutralan mjerit brzinu ... stari su to namazanci ....  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ALU-bel

Mogu podržat račun za jednu rundu... :flasica:

rj

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2020, 20:16:58
Sad kad mossi to ubaci u kalkulator....pa cemo vidit sta kaze koja je max. brzina...mossiiiii...
A ti Šimicu mozes sudjelovati jedino kad stigne račun  :stripii:

vidi kume nekad se neke stvari poklope ...sjeti s brumara ...naj standarnije čamce je radio neki su išli baš ebeno a neki ne ..razlika u milimetrima...

maverick

A neeee...nema tu sta...Smt ce doci...u ovoj državi vama nije za vjerovati... :rofl2: testni vozač mora biti iz uvoza :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Nece ti oni doci na mjerenje jer neznaju za  Belisce...
tvoj kum misli da smo mi u Valpovu... :stripii: :stripii:

rj

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2020, 20:22:25
A neeee...nema tu sta...Smt ce doci...u ovoj državi vama nije za vjerovati... :rofl2: testni vozač mora biti iz uvoza :stripii:

D O G O V O R E N O  .....SMT mjri al ne sa svojim mobom ...komšije su poznati muljatori ....  :stripii: GPS samo iz EU ...  :toothy12:

maverick

Šimicu ja cijelo vrijeme kontam da ste ti i kum u istom timu...a ono..sad vidim da sam se zeznio... :toothy12:

ALU-bel

A ovisi odakle vjetar piri...

Batica

Ta 25-ica ide na kerozin.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

rj

Citat: maverick  u Siječanj 14, 2020, 20:43:34
Šimicu ja cijelo vrijeme kontam da ste ti i kum u istom timu...a ono..sad vidim da sam se zeznio... :toothy12:

NEŠ NAS ZAVADIT  ....5-6 čamaca smo zajedno napravili i nikad baš nikad se nismo posvađali što je kad sam ja u pitanju nemoguče  :stripii: kad je meni negdje zapelo on je bio tu kad je njemu negdi zapelo ja sam bio tu ...perfektan tim ..bilo je zadovoljstvo radit

rj

Citat: Batica  u Siječanj 14, 2020, 20:48:23

kerozin kažeš ....hmmmm pridruži se poglavici i retfali u okladi da im smanjiš trošak  :rofl2:

retfala

Citat: Batica  u Siječanj 14, 2020, 20:48:23

Ko zna sta su oni smislili..SMT je covjek od povjerenja...znam da ce biti pošteno....

rj

pusti priće SMT je bio OK dok se snama nije počeo družit.... :baba:

SMT

Aha... Čitam sve... Zakuvalo se... Ne znam šta da mislim...

Tunjo,

RJ deluje siguran, mada je tako bilo i prošli put...  Prvo sto mi pada na pamet jeste da tu 25-icu posle trke trebaš poslati na veštačenje ili antidoping kontrolu... Ko zna šta je ispod te kape...

Meni to liči na moto gp mašinu...