Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

Problem je sto on hoce svim silama dokazat da je vrhunski konstruktor...svaki put neka nadogradnja...sad je Runner4....sa njim se zavrsava proivodnja...to je kao kod aviona F16 block 70-72..viper...

alex7777

Matori jedva meni pobjegnes kolko onda ja idem  :uf: :stripii: :stripii: moram presipitat bratov mob.tj GPS  :rofl2: :uf:
malo šale neskodi samo pitam di ce bit janje  :jede:

Batica

Rj dok je bio maldji

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

rj

ovom zadnjem čavao je zakucao mario ...tehnički je riješio što sam ja teoretski sanjao ...ebiga ...nisam dobio ono što sam mislio da ču dobit ...ali sam puno drugih stvari dobio tako da sam prezadovoljan
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Batica

Citat: retfala  u Siječanj 14, 2020, 22:02:00
Problem je sto on hoce svim silama dokazat da je vrhunski konstruktor...svaki put neka nadogradnja...sad je Runner4....sa njim se zavrsava proivodnja...to je kao kod aviona F16 block 70-72..viper...
Dok sa 25ks ne dostigne 70km/h nece stati

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

SMT

Citat: retfala  u Siječanj 14, 2020, 22:02:00

Moram ostati uzdrzan-nepristrasan... Jedva čekam taj dogadjaj... Marijo je to dobro zakuvao....

Drugo sto mi pada na pamet, jeste da je gorivo stvarno bolje kod vas...Ponesi kanticu da probam i ja...

retfala

Ovo gorivo je stiglo direktno iz NASA...navodno samo f22 ide na njega

rj

Citat: retfala  u Siječanj 14, 2020, 22:14:48
Ovo gorivo je stiglo direktno iz NASA...navodno samo f22 ide na njega

jok doturio mi moj čovjek iz DB ...iztenkiro iz onog nevidljivog što ga komšije skinule neke godine ostalo mi još 2.7L to čuvam za posebne prilike

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Leeelleee, dolazim ovo gledati!

jurajurajura01

Lako moguce gore je novi mercury 25
Ako sam dobro skuzio rupe ti si na tom imo yamahau 25 sa 11p elisom yamaha je 500ccm i 2.nesto prijenos
Mercury je 530ccm i 1,8 nesto prijenos sa vecom elisom 12p nek se vrti u maksimumu i to je tih par km/h sto su znacajne sitnice

rj

Citat: jurajurajura01  u Siječanj 15, 2020, 08:57:22
Lako moguce gore je novi mercury 25
Ako sam dobro skuzio rupe ti si na tom imo yamahau 25 sa 11p elisom yamaha je 500ccm i 2.nesto prijenos
Mercury je 530ccm i 1,8 nesto prijenos sa vecom elisom 12p nek se vrti u maksimumu i to je tih par km/h sto su znacajne sitnice

najteže ih je bilo nagovorit ...zagrizli su ko som durbahera  :rofl2:
ladno ide 55 kmh elisa je 12,5 PC

alex7777

nevidim zasto nebi isla  :eek: ako moj camac ide sa 12p elisom 41 42 uzvodno i 48 49 nizvodno

ljuska

Kugla

Dečki izgubili ste u startu, RJ se ne kladi ako nije siguran, iako oklada ko oklada netko gubi , netko dobiva, u ovoj varijanti svi dobivaju janje je janje  :occasion14: