Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jura, pošto se petljaš na krivoj strani duzan si doci na janjetinu i jest ces koliko budes mogao  :stripii:
Kugla, mislio sam da smo jos uvijek u dobrosusjedskim odnosima.... :stripii:
Alexa....dovezi i ti svoj čamac pa mozda nacimamo i ljusku da plati dio janjeta  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Dodem sa camcem da nebilo bilo varanja

alex7777

Alexa....dovezi i ti svoj čamac pa mozda nacimamo i ljusku da plati dio janjeta  :stripii:
[/quote]
Nazalost sam prodo elisu 12p  :no:

maverick

Citat: jurajurajura01  u Siječanj 15, 2020, 17:52:23
Dodem sa camcem da nebilo bilo varanja

Sta sad vozis s kojim motorom i koja ti je max brzina...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

A da ja dovezem i moj , pa zovemo Brstila da ga
vozi 90 km/h... :stripii:

jurajurajura01

Big foot ultimate i mercury 60
70 nizvodno

SMT

Ovo ako još Tunjo i Marijo zakuvaju na forumu, ta tvoja brzina će biti ugrožena... To će biti slabo...

dravskispiner

A onda je svizac zamotao čokoladu.... :stripii:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

maverick

Ja kad gledam te brzine...čamce...motore...jbg...nisam star ali me vrijeme gazi...Odavno sam ispao iz tih priča...Mada iskreno kad cujem tih..70 km...ne moze biti da ne razmisljam o takvoj nekoj verziji...Tko zna ako me safata neka kriza srednjih godina  pa se počastim necim takvim...Za sad ..ostaje ono ..30 uzvodno i 40 nizvodno u ekonomiku... :uf:

ZeroCool

Ja sam ovde novi pa se necu mesat al mogu pojest dobro  :hello2: :hello2: :hello2:

maverick

:icon_thumright: moze
.cekamo samo da oni ispoliraju camac...naostre elisu i dok Drava natera na 15 km/h

alex7777

Nesto su zatajili   :eek: mozda nebude nista od tog  :mt1032:

ALU-bel

Odsutni su poslovno. Sad jos malo ce krenit za......ija.

ALU-bel

Ispravak netocnog navoda... otisli  :pije: :flasica: :stripii:

mlb

Mislio sam se i ja prijaviti za mjerenje ali je RJ po toj priči prebrz za mene!  :icon_biggrin: Nema druge nego moram još pojačati motor!!  :stripii: