Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: mlb  u Siječanj 15, 2020, 21:56:38
Mislio sam se i ja prijaviti za mjerenje ali je RJ po toj priči prebrz za mene!  :icon_biggrin: Nema druge nego moram još pojačati motor!!  :stripii:
Pajta baci se u kladu VS RJ   :stripii: ako nevjerujes ja mu vjerujem

rj

Citat: mlb  u Siječanj 15, 2020, 21:56:38
Mislio sam se i ja prijaviti za mjerenje ali je RJ po toj priči prebrz za mene!  :icon_biggrin: Nema druge nego moram još pojačati motor!!  :stripii:

NEMOJ EBAT DA NEMOŽEŠ NAVUČ 55 kmh
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

Ma moze samo ga stah da nepoleti  :stripii:

mlb

Nema druge nego da bacimo trku!  :stripii:

maverick

Ajd mir...tko ce pojesti toliko janjetine...tek se čistim od blagdana.... :rofl2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Siječanj 15, 2020, 22:31:59
Ajd mir...tko ce pojesti toliko janjetine...tek se čistim od blagdana.... :rofl2:
Nebi niko dao prijedlog idemo se provozat biciklima...samo bi camce
naganjivali i gorivo trosili .... :stripii:

retfala

Vozimo se danas autom preko dravskog mosta u beliscu...odjednom RJ sav šokiran kaze....a jebote nema camca pod mostom izgleda da su ga ukrali...sta da kazem...tek sad pocinju podvale i udarci ispod pojasa

im84

I dalje nisam shvatio poantu u startu, Alu Nautike, usporedivanja camca od 300kg i 1.5x u dnu sa camce od 1.2m i ispod 200njak kg? Pa naravno da ce ovaj sa 1.5m u dnu 300kg i 25ks ici manje nego ovaj sa 1.2m 170kg
#foxrage
#fox_rage_fishing

rj

Citat: Greys  u Siječanj 16, 2020, 04:52:10
I dalje nisam shvatio poantu u startu, Alu Nautike, usporedivanja camca od 300kg i 1.5x u dnu sa camce od 1.2m i ispod 200njak kg? Pa naravno da ce ovaj sa 1.5m u dnu 300kg i 25ks ici manje nego ovaj sa 1.2m 170kg

:clap2:  :clap2: bravo .....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Debeli šef

briga me, pecam.
samo ću vas moliti da se utrkujete po dravi. pun mi kurac jurišnika po dunavu.  :whip2:

maverick

Šefe...počeo si pecati  :clap2:
Greys, nitko ne uporedjuje samo je kum mučki provokator pa baca te kilometere ...samo za uporedbu...Mlb-ov čamc je manji od njegovog...ima 2,4 puta veći motor a skoro idu isto...Iskreno malo ljudi u mojoj oklini vozi  60 km ili preko...s puno vecim i jačim plovilima...i sam znas koliko muke i love treba za 60 plus....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Uteraćete me u bedu da nabacim motor od 50hp na moju deregliju i da vidim ko će mi tada stati na crtu.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Pa prvo rj i taj njegov kolega...i pokidati ce te  :stripii:

Kugla

Susjed ma u odličnim susjedskim smo odnosima, samo nekako kontam da je pobjednik u startu određen, RJ-stari je to lisac, ako ti je lakše tiplam uz Vas to janje nije bed samo javi kad i gdje  :ok:

im84

Ja uopce nesumnjam u kuhinju AluBela (Maria) i Rj-a. Plovila idu  :hi:
Jedva cekam da sve gledam. Nekako mi je Josip bas momacki uvjeren, tipujem da je mjenjo sve na 25ici  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing