Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

jurajurajura01

SMT

Rap

Šišaš krajnju kad na 4300 ide 46-47 uz potrošnju oko 8.

Debeli šef

a kvragu... uskoro će po obali uz oznake kilometara postavljati table dopuštene brzine.  :stripii:

miha

alex7777

Cini mi se da ce prvi RJ uletit u fokus kamere , jel to potrebno da cova dokaze brzinu da plati kaznu  :stripii: :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

Ma kontam ja i dalje ti nevjeruju , neko te izdo da radis navlakuse  :stripii:

rj

Citat: alex7777  u Siječanj 20, 2020, 18:25:56
Cini mi se da ce prvi RJ uletit u fokus kamere , jel to potrebno da cova dokaze brzinu da plati kaznu  :stripii: :stripii:

tunju sam podsjetio da je on mjerio 48 kmh nas dvoica ...alge na čamcu i elisa 11 pc....sad je skonto da jedno treba lovu izvadit  :rofl2:

alex7777

Citat: rj  u Siječanj 20, 2020, 19:09:01
Citat: alex7777  u Siječanj 20, 2020, 18:25:56

tunju sam podsjetio da je on mjerio 48 kmh nas dvoica ...alge na čamcu i elisa 11 pc....sad je skonto da jedno treba lovu izvadit  :rofl2:
To rode  :whip2: :tongue1:

alex7777

Ko ga tero na Moravu kad nezna da pliva  :stripii: Tunjo nemoj se ljutit zezam se  :hi:

retfala

Hehehehe....tih 48 sam ja izmjerio...tako da moze biti tocno a i nemora :icon_biggrin:

maverick

:stripii: :stripii: :stripii: Hebem ti kume...pa jeli vidis s kim se ti druzis
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Bit ce ono " BILO JEDNOM NA DIVLJEM DUNAVU "  :pirate: :stripii: :stripii:

rj

Citat: retfala  u Siječanj 20, 2020, 19:19:16
Hehehehe....tih 48 sam ja izmjerio...tako da moze biti tocno a i nemora :icon_biggrin:

taj podatak me ni ne zanima šimić ga je vozio dva dana posle 53 kmh a jopa sa novim motorom i antialginom  :jede: