Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

Citat: Rap  u Lipanj 23, 2020, 22:18:43
Cudni varovi
.....jeben aparat nešto novo na tržištu ... :stripii:

ZeroCool

ZeroCool

drug ima takav camac radio sebi samo 150 u patosu i malo duzi 5m ....kad sam video plovnost i sve ostalo odlucio se i ja .....samo sto ce moj bit 136 u patosu i 4.87 duzine

šajzika

Audentes fortuna iuvat

ZeroCool

silure

40ks je taman za tu sirinu i duzinu, 150 u dnu bi trazio barem 50-60ks,iako i 30-40 bi odradio posao... Samo vidim blago V korito,vidim više se bazira na brzinu nego na stabilnost

Ivan Borojević

Ovo je gotovo isti čamac.

ZeroCool

dimenzije su slicne 1cm uzi i malo kraci, ima egije i nema duplo dno, dosta se ljulja i ostriji su bigovi poda

Ivan Borojević

Ljulja se jer nemaš dupli pod, pa je nezgodno hodati ali ako staviš pod biće puno stabilniji. Ali to je pre lagan čamac za toliko konja, morat ćeš puno paziti jer to je za utrkivanja i vozanja a manje za pecanje.

DJ17

zerocool svaka cast kolega na projektu, bice to prava jurilica, ako ce taj camac imat egije nemas brige oko cvrstoce, ja bi dupli pod stavio zbog funkcionalnosti(lakse je hodat,odrzavat...) a i lepse je za vidit... Dunav treba postovat, i ne pocenjavat... ali treba sveogucnosti ispribat i ja volim sto brze i sto zesce, i obavezno motor sto jaci i na ruku to je uzivancija,adrenali... jos jednom svaka cast,sretno dalje...

DJ17

pitanje za strucnjake kaki su to "cudni varovi"

ZeroCool

Citat: Djoka  u Lipanj 24, 2020, 15:08:13
zerocool svaka cast kolega na projektu, bice to prava jurilica, ako ce taj camac imat egije nemas brige oko cvrstoce, ja bi dupli pod stavio zbog funkcionalnosti(lakse je hodat,odrzavat...) a i lepse je za vidit... Dunav treba postovat, i ne pocenjavat... ali treba sveogucnosti ispribat i ja volim sto brze i sto zesce, i obavezno motor sto jaci i na ruku to je uzivancija,adrenali... jos jednom svaka cast,sretno dalje...

moj ce imat duplo dno egije nema jer su i pod i stranice bigovani tako da nema potrebe za egijama

alex7777

Citat: Djoka  u Lipanj 24, 2020, 15:10:40
pitanje za strucnjake kaki su to "cudni varovi"
jbt cudni varovi jer je samo popikan i sam je cova reko  :baba:

DJ17

ja vidim, i znam kakvi su varovi i normalno je da se camac prvo popikuje(pogotovo ovaj sluzbeni deo za kapetaniju),a dalje ide ozbiljno varenje... vidim da su strucni cim preko tako mali slike vec ocenjuju varove pa reko da i nama ne strucnima malo pojasne

ZeroCool

udarile ove vrucine pa majstor nikako da mi zavrsi :D ostale jos palube i duplo dno