Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jurajurajura01

Bas sam danas reko greysu i opiso da bi si takav camac uzo ali ne duzi od 5m

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

To je čamac 120x100 cm. Toliko naime ima prostora u njemu.

maverick

Netko voli više komora...netko čist prostor...Ja sam osobno varaličar i meni treba minimum buksi...komora....ali da ima sto vise cistog prostora za kupanje i ljeto...mada nekad je lijepo ovako nekad onako....A ja gledam po youtubu...ima raznoraznih ideja pa gledam ne bi li neku mogao iskoristiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

I ja mislim da ne treba previše komora,jedna pod dupetom za kanister i alat i jedna u špicu sasvim dovoljno. Trebaš imati komocije bez nekih prepreka u čamcu. Šta vrijedi da je širok ko kompa kad mu sav koristan prostor pojedu komore i pregrade. Treba uzeti i obzir i da je funkcionalan na više načina. Kako kažeš da stane i neki član obitelji a ne samo jedan i hrpa pribora. Da pravim čamac to bi bilo minimalistički. Šta će mi na primjer bazen u čamcu gdje drže žive mamce? Ljudi izmislili keder kantu prije milion godina. Kud natovariš čamac vodom tu ti i treba neka pumpa za protok vode i zraka pa ti za tu pumpu treba akumulator koji također ima kila pa dođeš do saznanja da ti za tu silnu težinu što si natovario treba jači motor i tako u krug. Ovo je primjer za samo jednu nepotrebnu komoru. Ljudi su skloni da si zakompliciraju život.

SMT

meni se dopada ova stolica sa 3 polozaja... Dugo vec razmisljam o tako necemu... nesto sam bio i gledao od tih nautickih stolica, bilo je dosta skupo...

maverick

Da...stolice su vrh i bas su zanimljivih cijena...
Pajdo...danas ako uzmes sonar i elektro motor...eto te do potrebe za 200 Ah...ja sam uzeo dva po 110 Ah i eto ti dodatnih 50 kilograma u čamcu koje negdje moras " sakriti" i tako...uglavnom...ja budem isto radio da bude sto vise prostora...ali ovi sto drze po lukama...pa parkiraju podalje od čamca...hebes ga nece svaki put nositi sve stvari i pribor....treba ti magarac kao pomocni motor da to nosa okolo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

A to sad malo i ovisi kome sta treba... Ni  ja ne volim komore ali bi ih trebao imati radi stvari i daljine veza

alex7777

Citat: SMT  u Srpanj 15, 2020, 18:16:14
meni se dopada ova stolica sa 3 polozaja... Dugo vec razmisljam o tako necemu... nesto sam bio i gledao od tih nautickih stolica, bilo je dosta skupo...
vidices kod Pajte radim na toj stolici  :hi:

ZeroCool

Jos ostalo duplo dno i neke sitnice pa da i ja konacno zaplovim

maverick

Sto sitnica i coskica...treba imati zivaca za to  :clap2:

pajdo77

Sve to lijepo i krasno nego jeste izmjerili i vrata od radione da ne bi bilo nestašluka kada ga treba voziti na porinuće  :stripii:

ZeroCool

hahahah vec je bio vani tako da prolazi sigurno  :stripii:

ZeroCool

Citat: pajdo77  u Srpanj 16, 2020, 19:40:17
Sve to lijepo i krasno nego jeste izmjerili i vrata od radione da ne bi bilo nestašluka kada ga treba voziti na porinuće  :stripii:

ako treba izbicemo zid  :hello2:

SMT

Kažu momci iz Zagreba da ide 107 km/h...  Popili smo 5!l vina na vodi, sad ide 177 km/h...

I momak koji slavi rodjendan je sa nama...