Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Lijepo izgleda...nadam se da ces biti zadovoljan  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Mesta ima i vise nego dovoljno....a sto se tice brzine sve preko 70 zadovoljice ocekivano   :occasion14:

ZeroCool

Evo da javim prve utiske Camac ide bolesno ....gas ne smem dodat jer hoce da me katapultira sa sedista  :hello2:  Ima stelovanja dosta moram motor dotegnit da se rucka teze pomera da budem upravljiv kako treba, elisa 13 koja je sada na njemu nije dobra jer vrti dosta u prazno sa 3 coveka idem 62-63, sam jos slabije jer ne mogu dodat gas prelagan sam pa vrti u prazno..... motor mozda malo spustit ostavili smo prostora ako bude potrebe.....Uglavnom "opasnost" na vodi  :stripii: Kad sve bude podeseno ice debelo preko 70...Majstor koji je radio prvi ovakav slican kaze da ide neuporedivo bolje a onaj ste i sami videli kako ide sa 2t mercury 40

NIko srecniji od mene :hello2:

maverick

Kao prvo"bolesna " brzina  :clap2:  a kao drugo...bitno da si ti zadovoljan...s raketom..ili kako ces mu vec dati ime  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

a brzina tako tako moramo izvuc maksimum  :stripii:

maverick

Meni osobno je tih 70 nestvarna brzina...ali gledajuci da je plovan i lagan , moguce je...bas me zanima do koje granice ces doci  :clap2:

ZeroCool

sve preko 70 bicu zadovoljan  :headbang:

silure

A barem 72-75 jbg da se opravda V korito i super lagani camac.. Nego koje su ti dimenzije camca, meni se cini ili je ispod 5m?sirine vidim da ima cca -130

ZeroCool

Toliko i ja ocekujem oko 75 ali sve preko 70 bicu zadovoljan... 4.82 duzine 136u patosu i oko 145-150kg

DJ17

koliko je gore camac sirok, fino izgleda jurilica...

Rap

Citat: ZeroCool  u Srpanj 26, 2020, 19:58:09
Toliko i ja ocekujem oko 75 ali sve preko 70 bicu zadovoljan... 4.82 duzine 136u patosu i oko 145-150kg
Vrti dosta u prazno!sta mislis,da li zbog visine motora ili dobija nezdravu vodu iz nekog drugog razloga

ZeroCool

Mislim 186 da je gore....da visoko motor i mala elisa nista drugo ice 15ka na probu i pola centa dole motor....

silure

Visoko ti je motor da.. Meni na proslom tako bilo morao 2cm spustati

mossi

I ja sam spustio sigurno 3-4cm..
Tačnu meru ću znati kad izvučem čamac pa tačno premerim.. Ali odokativno je sad kav ploča ravno sa dnom. I to je OK.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

ZeroCool

Ma da ice i kod mene sigurno dole