Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Slazem se, ekonomik je bitan.. Ljepa brzina  :ok:

im84

Moj čamac gol cca 300kg, opreme brdo, motor 110+, gorivo uvijek 30lit, 2kumulatora od 30ak kg, štapovi, jiggovi, sa Alu Bel Jackplaetom 62,7kmh, sa Etecom 50KS.

Na mom se pokazalo da Alu Bel JackPlate donosi u ekonomiku ustedu od 0.8lit goriva, što je ebena ušteda. Pomnožite sa satima, vrlo je jednostavno.

#foxrage
#fox_rage_fishing

silure

Daj malo vise informacija razlike prije i sada,max brzina, putna, na koliko okretaja

ZeroCool

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

ZeroCool

maverick

Taj atlasov jack i nije tako skup... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 19, 2020, 20:49:38

ako ce ovako moj da ide vredi svake pare  :stripii:

jurajurajura01

silure

Citat: ZeroCool  u Rujan 19, 2020, 20:50:47
Citat: maverick  u Rujan 19, 2020, 20:49:38

ako ce ovako moj da ide vredi svake pare  :stripii:
hoce zasto da ne.. Samo moras camac jos otprilike prerezat na pola uzduzno i spojit stranicu da si na nekih 90-100 u najsirem djelu a napred ga malo ušpiciš na jedno 40cm i produzis camac za jedno pola metra, i usput jos malo dubljeV ako ti se dadne..eh onda samo elisu prilagodis i JP i to je to picis 100-110kmh   :stripii: :rofl2:

maverick

Za mene je kasno ali ti  jos stignes Šimica nagovoriti da pravi drugi...za ovog kupca vec imam...samo se odreci uz neku naknadu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Hehehe nisam na tvoj mislio nego od zera,pd tvog bi se dalo napravit i 3 sportska glisera i ostalo bi jos materijala za koju kabinu  :stripii: ja se ne predomisljam dobijam sto sam trazio, jedva cekam kraj radova sredinom tjedna

maverick

Bome i Toni čeka zavrsetak radova....a i meni je vec pun kufer radova...zeljan sam da odem na pecanje

ZeroCool

evo i moj jp konacno napravljen i montiran sutra krecu testovi  :hello2:

maverick

Stavi prsluka za svaki slučaj kad se budes vozio  :uf: